Resan, del 1

Efter 5 mil, 11 timmar och oändligt mycket skog så skulle resan vara slut. Resan som tog sin början på torsdag morgon och efter en svettig bussresa (bokstavligt talat, typ) var vi framme vid Fars hatt, Kungälv där vi efter måttlig tumult lyckades ta oss till Fonti-sjön och begynnelsen på våran färd.



Vi såg en modell längs vägen och han gick med på ett snabbt fotografi...

Första dagens största hinder bestog i del att; för det första: hitta Bohusleden, att sedan lyckas överkomma de ömmande axlar som inte brukats för att bära saker... någonsin, och att ta oss förbi Bottenstugen och mot Hersevattnet. Min packning bestod utav ett större tält, en sovsäck, tandborste & tändkräm, extra sockar, 2 stycken kexchoklad, en ölkorv (!!!), en pipa med tillhörande tobak, en skvätt whisky och ett lyxunderlag som blåser upp sig själv (en definitiv nödvändighet).












Efter X antal timmar i skogen närmade sig klockan 20.00 och vi bestämde för att nöja oss för dagen och slå läger vid Bottenstugan. Ta gärna en extra titt på vårt magnifika tält som efter upptäckten av brist på tältpinnar endast sitter fast med hjälp av 4 av dessa. Kvällmaten bestod av nudlar, ölkorv och pannkaksmix som i brist på vanligt vatten blandats med avkok på nudlar.

Imorgon kommer förhoppningsvis en fortsättning! ;)

DEL 1 av 2 slut.

Ciao!


 

Kommentarer
Postat av: ak

Var har du varit Björn? Har verkligen missat någonting här känner jag!

2009-06-08 @ 17:15:38
Postat av: Anonym

Kommer del 2 snart ?

2009-06-09 @ 10:22:15
URL: http://baramalin.webblogg.se/
Postat av: BJ

lite tålamod TACK! haha :D

2009-06-09 @ 16:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0