Om du ändå har tid!

Nästan precis när ett projekt nått sitt slut tar ett annat vid. Eller vad sägs som att under 20 dagar cykla så långt som det bara går genom Sverige? Jag ska säga dig en sak; genialt! Har frågat runt lite hur långt man kommer men ingen verkar våga gissa. Men som G Harrison sjöng en gång i tiden: "If you don't know where you're going, Any road will take you there", och visst har han rätt :)


PS Möte på tisdag?? :D DS


Ciao!


Varför i helafriden inte??

Jag önskar verkligen att kyrkenorum hade ett riktigt café dit man kunde gå och bara hänga, typ. Vi har visserligen en second hand som erbjuder ett extravagant utbud av fikabröd och bakelserkreationer utan dess motsvarighet. Det där med textad ironi är inte lika lätt i praktiken. Om du någon gång varit på Pingstvännernas bodega hade du utan tvivel fått dig ett gott skratt by-now :)

Och här kommer, prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (föreställande en cirkus trumma, såklart); INNE/UTE LISTAN!!!!


Inne:
Chai-Latten! (ett självklart val i sommarvärmen)
Nonchalans
Egna Projekt
0% Självinsikt
Doftljus -Som speglar din själ!
Lyxkrämer


Ute:
Kallt Kaffe
Digitala Klockur
Obekväma Möbler
Träning

Brist På Accessoarer




Ciao!


Moses på vifft!

Så mycket man hinner med på en dag ändå. Inte nog med att jag åkte ut till ak (eller 0.9'an som hon gärna kallar sig), helt oväntat ägde på chicago!! Det var första gången; åtminstone som jag har i minnet där jag vinner i ett kortspel. Gratis BJ! ♥ Vi hälsade på lammen som visst hade växt ganska mycket och fick även se Kenzo (också känd som "Moses", efter sitt sälliknande uteséende) springa runt, inte helt olikt en flock kor som släps på bete. Och tydligen får inte alla lammhanar horn! Se vad man lär sig av bara någon timme landet. Får lite flashbacks till ett studiebesök på en ARLA gård i unga år som (om jag inte minns helt fel) slutade i att jag sprang in i ett elstängsel. INTE kul.

Hoppas att jag orkar få upp en inne-, utelista tills imorgon :) Njuet av lite asabra musik tills dess.




If the a bird can sing with a broken wing

you'll learn to bend when the wind blows

it leaves me fall, but the trees stand tall

this is a bump in the road




Ciao!


En möjlig kandidat?

För några veckor sedan frågade min syster om hon möjligtvis kunde gästblogga. Här krävs ett grupp beslut! Så vad tycker ni?

Ciao!


- rubriklös -

Även om det kanske inte är helt 100 ännu vill jag påstå att jag fått kyrkenorums kanske största löpartalang att i nästa års Göteborgsvarv bära NASFTDs logga! Och arbetet med att skapa en fullständigt makalös design som denne ska bära har därmed börjat. Fick också ett sjukt inspirationsrus på en väst till min Madame Mouiselle (katten Mimmi alltså). Kanske blir det ett söndagsprojekt. Om så blir utlovas 'work-in-progress' bilder, naturligtvis :)


Ciao!


HAHAHA!



:) :)

// Mallis

Sex & Tha City

Dagen som min Sex & The City box väntat på enda sedan min födelsedag var idag kommen. Och efter ca 5-6 timmar så är hela första säsongen avklarad, check! Och här kommer som lovat ett top noch klipp signerat stjärnfilmaren, Anna-karin Wentzel (God bless henne, typ).


Njut av min förudmjukelse!


Ciao!

When?

Heey jag tänkte på en sak Björn. När kommer den där omtalade filmen upp här på bloggen? Den skrattiga.....Kan den bli aktuell här tro :)
I wish...

Godnatt puss Mallis

Meh, hallåh?

Jag hade en tanke om att jag kanske, kanske inte skulle behöva skriva nästan inlägg för; åh, jag vet inte. Typ skrivit ganska många, i rad... typ. Shame on u gal's! Och jag skulle vilja att alla gav lite feedback på den nya designen :)

Blogga på!





Final Day#

Mina ben värker verkligen inte så mycket som jag hade trott. Faktiskt. Så imorgon är det jag som ska ut i spåret igen. För dom som missat blev min slutgiltliga tid ganska exakt 1:55. Grattis BJ! Du är bäst?! ♥





30 dagar, 41 inlägg, 100% Björn ♥




Adjö :)

Näst sista dagen!


Jag HAAAATAR Fairytale

Dag 29, "Meh, euuh?"

Livet upphör aldrig att förvåna en. Som idag te x; Jag strosar runt på torget och letar efter någonting materiellt att ersätta Majsan och Emelie med, typ några par skor. Hursomhelst så går det förbi två tjejor, eller tanter i 30-, 35 års åldern. Och helt taget ur luften säger plötsligt den ena av dom: "Jaaa, nu är det helg. Sug och svälj", följt av två högljudda tantskratt. Vad är det här för beteende??? Tjejor, skärp er! Bara för att man är 35 och singel betyder det INTE att man kan våldta mig med eran äkliga humor. Faktiskt. Shame on you!


*Ett mindre entusiastiskt*, Ciao!


Dag 28#

Efter att Malin tagit "sovmorgon" och dragit upp mig imorse så blev det en roadtrip till torp! Malin köpte massa och jag köpte ingenting. Eller inte riktigt ingenting. Fick tag på Salems skiva för 99 svenska kronor; ett riktigt fynd! En korv och dricka blev det på coop cafét med (en korv som var alldeles för varm om du frågar mig). Malin lyckades till och med få på sig ett bar XXS tights på gina tricot, väldigt knepiga storlekar om du frågar mig.

 


Ciao!

Dag 27#

Idag blev det Grey's hemma hos Malin och det blev precis som jag trodde, kanonkul! Passade dessutom på att åka lite longboard i det något smala utrymmet mellan köket och hennes rum. Hade det inte varit för min rädsla för brädor så hade jag säkert varit en naturbegåvning haha :) Trots "Risto"s råd har min Chiara frenzy nu tagit fart på riktigt och efter att ha lyssnat igenom hennes skiva ifrån 2005 så kan jag bara säga en sak; Marvelous!





Ciao!


Greys <3

Nu är det cirka 30 minuter kvar tills det börjar.



// Maaaalin


Dag 26#

Jag måste säga att nästan alla låtar var välidgt, väldigt, väääldigt mycket sämre live i Moskva än vad jag i mina drömmar hade trott. Den enda som inte gjorde mig var Chiara ifrån Malta. Henne skulle jag kunna gifta mig med ♥, typ. Förrutom de 18 (!!!) första bidragen så bjöd Rysslands stolthet; t.A.T.u oss på Not Gonna Get Us (visserligen playback men tatu är alltid tatu!).





Jag har precis fått igång min IMVU (världens roligaste livechat om du inte visste) igen så jag känner på mig att det blir en lång natt haha ;) Sovmorgon med andra ord :):)


Ciao!

Dag 25#, "Det är väl ingenting?"

Nu är träningen för Göteborgsvarvet i full fart och efter ha helt tappat besinningen och vräkt i mig 4 bullar (jaa, utöver den jag åt med Malin!!!) och ätit massa chips så kom jag fram till att, jaa; en vända till wajman fram och tillbaka är väl ingenting? När jag ser tillbaka så undrar vad som tog åt mig. Som vanligt gick dom första kilometrarna som på räls men efter det var det ett illamående utan dess like. "Max 4-5 km!", tänkte jag. Strax över 8'a stannade det på. Jag ska aldrig mer springa... tills på onsdag haha ;)

Nu när tjejorna snart kommer hem så ville jag vara visa vad dom har att se fram emot när dom kommer hem :) Scrolla ner vettja!















































♥♥ Vi i NASFTD fullständigt avgudar KENZA! ♥♥




Ciao!


Dag 24#

Dagen som aldrig tar sluuuuuut, ens födelsedag. Och visst blir jag rörd av alla snälla lovord ifrån våran innre cirkel :) Trots det monstruösa utbudet av mat tror jag att jag lyckats hålla ner intaget av onyttigheter trots allt. Är faktiskt till och med lite stolt över mig själv haha ;) Nu har snart alla människor gått hem och även om jag har bittsk igår så är jag helnöjd.

Nu måste hinna Spara & Publicera innan jag somn... - zzzzzzzzzZZZZ


Grattis Bjorn!

Vet inte om alla ar medvetna om vilken dag det ar idag?!

Det ar namligen Nasftd`s kara ordforandes fodelsedag!

Nu tycker jag att vi allihopa skriker ut ett riktigt stort GRATTIS till honom!

Du ar grym BK! Vi hoppas att du far ett grymt ar!

Over and out/ AK and Vic, Aussie.


Dag 23, "The Lucky Luke Theory"

Efter att blivit väkt mitt i natten rubbades min sömn TOTALT vilket nästan tvingade mig att ligga och slöa i soffan. Jag bestämde mig för att leta reda på ett gammalt band med precis alla Lucky Luke avsnitten och efter att gått igenom varenda band så hittade jag det tillslut. Fett värt hursomhelst. Eftersom jag verkar tänka alldeles för mycket kunde jag inte låta bli att dra följande slutats: Lucky Luke, min barndoms hjälte, är homosexuell.



Luke och Jolly Jumper, mer än bara vänner?


Jag ska berätta. I nästan varenda avsnitt träffar han massor av tjejor som beundrar/älskar/typ stalkar honom, inte helt olikt den Knight Rider (den gamla förstås). Men med den väsentliga skillnaden att Michael Knight minst kysser sina fagra damer, medans Luke alltid misstänksamt rider iväg. Nästan som att han... Försöker dölja något? Jag noterade också att han blir väldigt fäst vid en ung, blond kavallerist. I 15 minuter går det gayvibbar genom hela vilda västern och när han lade armarna runt Luke på väg mot indianerna. Ja, då fanns det inte längre några tvivel. Vad tror ni? Är jag något på spåren?

Slut för idag :)

Ciao!


Dag 22#

Bakat hela dagen. Ska man behöva baka till sitt egna kalas? Jag tycker faktiskt inte det :( Sen blev jag och Pauline lurade att se en skräckfilm som vi ska se klart andra halvan imorgon... Tror jag. Kan bli Landet För Länge Sedan också haha ;)

Ciao!

Dag 21, "07.00"

För bara några minuter sedan körde jag min mamma ner till stationen. Jag var så trött att jag somnade gåendes på vägen tillbaka ifrån toaletten och slog i huvudet i en tavla. Hann thank god vakna till lite innan jag slog i golvet haha :) Är för pigg för att sova men för trött för att göra någonting. Kanske fortsätter läsa på Pigan Och Härligheten (jättebra bok!!). Såg Sweeney Todd för första gången igår men jag kunde bara inte få mig själv att se klart den. Sjukt äklig X-(. Får hålla mig vaken tills Malin anländer om ungefär 2 timmar :)


HAHA :D


Puss puss ;)


Dag, typ 20#?

Jag tar en välbehövlig vila idag :)

Ciao!

Vart tog värmen vägen?

Idag: Mulet och regn 10 grader.
Torsdag:
Regn 11 grader.
Fredag: Moln,sol och regn 13 grader.
Lördag: Molnigt 13 grader.
Söndag: Sol och moln 12 grader.



Där har vi en liten femdygnsprognos från malinmetrolog. Ser ju inte så lovande ut om det är vackert väder man vill ha.
Detta kanske var årets sommar, vem vet? Nej, jag spår en kanonsommar med varmt och fint väder. Många varma veckor utan regn. Eller det kan få regna på natten så det inte blir allt för torrt där ute.


Men en midsommar utan regn är väl inte för mycket begärt? (2007)


// Malin

Dag 19, "Ta-daaah!"

Som du märkt har nasftd-bloggen fått ett lite mer chickt och fräsch utseende och jag kommer jobba vidare tills jag är nöjd :)

Jag skulle kunna berätta mera om min dag men jag hittade lite gamla filmer som typ Djävulen Bär Prada och I Hennes Skor så jag har i princip bara gottat mig framför tv'n hela dagen haha ;) Kanske blir det en mer händelserik dag imorgon. Tills dess;

Ciao!

Dag 18#, "God bless..."

Grey's anatomy online?! :):) Här finns alla avsnitt upp till 21 på säsong 5. Varsegooo Malin :)



Grey's Online


Ciao!


Dag 17#, "Att deklarera!"

Idag var det dags. Nu, alldeles strax ska jag för första gången deklarera. Jag trodde det skulle kännas, jag vet inte. Typ vuxet? Kanske hade varit roligare om jag hade någon stadig sysselsättning. Men vad vet jag. Vänta nu... Sitter jag och bloggar om deklarering??? Mitt liv skriker efter en förändring. VAD SOM HELST?!

Missade veckans BÄGGE Grey's också. Är det anledning nog att hata sitt liv? Glitter nagellacket på vänsterhanden var visst inte balsam för själen :(

Jag ska kanske springa göteborgsvarvet med! Fick reda på det idag :) Tänkte trots mina föräldrars råd börja träna som en dåre. Det är trots allt bara typ 2 veckor kvar tror jag. Jag är rädd att min och Malins shopping i stan satt djupa spår. Går typ runt och tänker på massa saker jag vill köpa H E E E L A tiden. "Inte riktigt okej" skricker någonting inom mig. Kanske lika bra att börja

-Hej, Jag heter Björn och jag är en shopaholic. :(




Ciao!

 

El classico



REAL MADRID.....eller



FC BARCELONA

Just nu står det 3-1 till BAR och jag känner mig sååå insatt. noot
Fotboll på tv är kul om det blir mycket mål!



// Maaallan


Dag 16#

Jag har märkt att fler och fler små, små äkliga spindlar har hittat sig in i mitt rum. Och ingen verkar veta var dom kommer ifrån!!! Det hade väl varit okej om jag inte fått panikryck (typ när man skriker och skakar på hela kroppen våldsamt) varenda gång. Jag verkligen hatar spindlar :(

Fick idag köpt mig ett par helgula skor som jag är lite förälskad i och en svart, djupt uringad t-shirt. Jag har också äntligen lyckats ro åt mig Sex & The City boxen och mitt hjärta slår nog fortfarande inte riktigt som det ska. I can't wait!!! ♥♥♥




Jag vet inte varför. Men jag har gått in i någon slags elektro frenzy, där det enda som jag kan lyssna på utan att bli helt utråkad är typ Teenage Bad Girl, Uffie, Justice, SebastiAn och Feadz. Koncentrerar jag mig så hör jag ju hur brutalt as jobbig den är. Men jag kan inte hjälpa det!! :O

Lyssna själva:


Ciao!


Dag 15#, "Ursäkta mig men..."

Det är faktiskt för fint väder för att blogga :) Ut i solen med dig!!





Ciao!



RSS 2.0