Jag ♥ TV

Nu finns det för er, som precis som jag fullständigt Ä L S K A R "The Mentalist" en chans för er att slippa vänta 6 dagar mellan varje avsnitt (jag tror dom visar säsong 1 på 3'an varje söndag igen?). I present to you: http://watchthementalist.info!!! Här hittar du dom första 23 avsnitten! Enjoy :)






Ciao!



Såklart...

Den finaste dagen på veckor, och hur fint var det inte med en heldag på havet i skärhamn? Men eftersom det var just den soligaste dagen på väldigt länge hade tyvärr mina ansiktspigment återigen återfått sin klara, bleka lyster (vilket iofs är förvånandsvärt vackert i just mitt fall, men du vet; ändå). Och eftersom jag bokstavligt talat dragits upp ur sängen så somnade jag såklart när solen stog som allra högst. Så nu sitter jag här och gömmer mig på mitt rum, i väntan på att kräftfärgen ska gå över i en charmig grisrosa.


Och skatteåterbäringen? När kommer den? Mitt FK-syndrom (Flilppa K-syndrom, även känt som shoppingmani) bubblar i mina ådror. Köpa, köpa, köpa, köpa: det är allt jag tänker på! Och en sak som står högst på listan är Alli! Det nu receptfria bantningsmedlet som hindrar kroppen ifrån att ta upp fettet du äter. Nu kan alla bli smala och snärta! Det kostar såklart 500 kr (!!!) för en månads förbrukning. Men att väga en vackert yttre mot små ytte-pytte summor har aldrig varit något för mig.




Bjöd med Jenny på Wildchild kvällen med! Hoppas alla tycker det är okej :)

Ciao!



 

Ta-daaa!

Jag är inte säker på vem jag diskuterade det här med, men jag har idag fått reda på att det äntligen går att permanent ändra sin ögonfärg. Men för att göra så kräver det att du tar dig till Panama, eftersom ingreppet är förbjudet i resten av världen. Kan ha att göra med att det finns en risk att du blir blind. Men ärligt talat, hur kan man väga det mot att se brutalt snygg ut?? Pfff...



Före         -         Efter


Och den här "I'm Sorry" låten goes out to Julia... För en öl i hennes hår, typ.




Ciao!


och helt plötsligt...!

Efter att min syster övertalat (eller tvingat, vilket som) så begav vi oss strax efter att vi båda slutat halv 10 emot trädgårn där allehanda random band ifrån göteborg skulle spela. Och helt plötsligt stod vi där och jag kände mig som videopubliken i guitarhero - indiebandifrångöteborg edition. Men trots att genren låg så långt ifrån mig som det i princip bara går kände jag faktiskt till 2 av artisterna och av dom totalt 3 låtar. Så lite stolt ändå. Efter en lång, lång arbetsdag och en lång, lång kväll så begav vi oss hem strax efter kl 1; ganska trötta.





Ciao!



o m g ?

Vad skulle du säga om du gick från sommarsprudlande ledighet till en 9 timmars dag, utan rast i en brutalt kvav lokal? Inte så värst roligt. Beskrivningen är mer eller mindre exakt av min allra första arbetsdag på mitt sommarjobb. Dess bättre är dom asgrymma människorna som bor där, eller vad sägs som en fanatisk IFK-supporter? Eller en dragspels musikant som kan prata oavbrutet i flera timmar i sträck? Låter som ett recept för en fantastisk sommar.

Nu hoppas jag verkligen att Wild Child kvällen blir av snart för jag börjar bli sjukt sugen. Kanske göra en kväll av det? Jag står för filmen och ser till att det blir lite classy, ni står för... resten. Jag vet att viljan finns bland nasftd medlemmarna, så fram med den! :)


PS. Eftersom det har blivit lite av min grej att promota något i mina inlägg så fortsätter jag väll med det! Idag blir det Göteborgsgruppen "Air France" som får sin minut i rampljuset.





Ciao!


d:^)

Ja, nu ska det tydligen bli svensk sommar ett tag framöver. Precis i tid till att jag ska bli kvitt min sommarjobbsoskuld. Bra? Tråkigt? Väldigt delade känslor här, åh ena sidan så tillbringar man vid fint väder mycket tid ute med mycket aktiviteter (vilket betyder; just det: A R B E T E). Medans man vid exempel regn & rusk är inne och slipper röra på sig så mycket. Kanske en göttig blandning av bådadera? Jag vill liksom inte chockstarta min kropp med att helt plötsligt börja göra samhällsnytta. Liksom, jag? Arbeta? Hitta på min plats? Jag är rädd att jag tappar lite av min graciösa identitet om jag helt plötsligt ska börja göra rätt för mig.

Blev jag helt djup nu? Det måste vara den industriella elektropopen som satt i i huvudet på mig. Varför sitter jag då och lyssnar på sådan grunge smörja? Jo, som av en slump snubblade jag över ett gammalt japanskt band vid namn av Soft Ballet och av någon besynnerlig anledning tilltalas jag lite av vad dom gör. Kanske var det min hjärna som desperat skrek efter någonting annat än Dymott, Deportees, B.E.P (namedroppar lite P3-pop här). Eller så var jag helt enkelt bara på humör för't ;)


Klart ni ska få ett smakprov på Soft Ballet!


Lateeeeer!


RSS 2.0