Gott Nytt ÅR!

Okej, here I am, right beside you ;)



Önskar alla också ett gott nytt ÅR!

Ett gott nyrslöfte detta år : Skaffa jobb? ....

Gott Nytt År !

Ville bara säga det. Två inlägg på rad nu Malin, bra jobbat. Nyårsafton idag. Dagen då förväntningarna är skyhöga och alla ungdomar tar i och super som aldrig förr.




Vickan vart är du då?

// MALLS

Det är över nu

Hej jag heter Malin vet inte om ni minns mig men jag brukade skriva här ibland. Nu är jag tillbaka i alla fall lite lagom mätt efter all julmat. Har lyckats rulla fram till datorn och skall nu skriva ett inlägg här.

Tänkte börja med att tacka tomten för dom fina julklapparna men också ge han lite ris eftersom han aldrig hann komma till mig :/ snyft. Jag överlevde men det var knappt. Ryck upp dig till nästa år. Verkar som dom varslar tomtar nu också !

Och så vill jag säga att jag älskar köttbullar och röbetssallad utan det hade julen inte var något alls.


I väntan på något som aldrig kom !


// Maaaaalin !


Viktoria..... Igen

JAg tänker såhär: Det var ju jag som bloggade sist så att då kan jag ju vänta tills någon annan gör det.. vad får jag för det? en helt ouppdaterad blogg! Så nu skriver Jag igen.

Jag bara undar: vart är Malin & Björn?

Sen har vi tydligen tagit någon form av juluppehåll så några nya protokoll har inte kommit upp heller. Sorry, om nu någon bryr sig.

Snart är det i allafall jul! :S jag har ju redan nämnt att den alltid stressar mig så de behöver jag ju inte göra igen. Men det finns alltid massa att göra i allafall, och julaftonen närmar sig med stormsteg alldeles för fort!

Idag blev det i alla fall pepparkakshus-bak! Äntligen, har försökt hitta en tid som passar, men som sagt det är inte lätt när det är stressigt ;)
Jag åkte i alla fall hem till Karin, Malin kom också, vi satte igång med att pussla ihop våra hus, och HAHA, det här är kul, det börjar sådär, mina & Karin hus var lite småtrasiga i förpackningen.. :@ inte okej.
Men ändå tror jag minst på att Malin ska lyckas, hon är lite som ett barn som bara "bygger" i ren iver.
Karin däremot planlägger sitt bygge och använder sin kristyr så fint!  Där någonstans blir jag irriterad på Malin också för att hon knökar på non-stop på sitt tak! typ alla non-stop.
Men det roliga är att KArin kära vänner blir den som misslyckas totalt, och då menar jag misslyckas, jag & malin sitter där tillslut med våra hus medan det ända hon sitter med är lite pepparkaksruiner!
Och ja, jag kan inte hjälpa att dettta var sanslöst kul och att jag typ skrattat så jag fått ont i magen.. Det är ganska kul att hon börjar med att säga " Det här ser jag lite som en tävling, att bygga pepparkakshus"
Jag är ledsen att behöva säga det ( eller inte) men du förlorade stort!
Måste bara nämna att hennes briljanta idé med att sätta marshmallows på taket för att det skulle likna mkt snö, var mindre lyckad, gör det inte det är ett tips, men även duktiga Karin kan ha sina brister ibland!

Det var det, nu borde jag snart sova, ska upp tidigt och hugga en gran! :D GOd NAtt!

jobb + förkylning

a som sagt så började jag ju känna mig sjuk, men vaknade i måndags av att dom ringde och frågade om jobb... jag sa ja, fick knappt fram mitt svar pga av min heshet men ändå..
Begav mig till måsen, Stora Höga för att jobba, måste säga att denna dagen blev lite av en chock för mig, jag tycker verkligen det tar emot att säga det men dessa barn, uppväxta i den fina orten betädde sig som jag vet inte vad!!!  Här snackar vi, jag visste inte vad jag skulle ta vägen , men fick av någon anledning upp en bild några gånger i mitt huvud denna dag föreställande ett basebollträd och ett huvud..... men nej, duktig som jag är har jag blivit väldigt pedagogisk, tar några djupa andetag och pratar istället.....
Så duktig antar jag :P så jag fick jobba tisdag också! nu var jag mer förberedd och jag tkr tom det gick ritkigt bra! :)

sagt av barnen :

- Vikoria, jag tycker om dig ....... jättemycket!

- Tack ska du ha, vet du varför jag säger tack? För att jag tycker du är jätte snäll!

Iband är dom för söta! Nu har jag börjat prata precis lika mkt om barnen som Malin & Björn ;)

Var i stan idag och träffade Klara & Sofia från Tanzania, grymt kul! Dom kom hem i förrgår, hade massa spännande att berätta! :D Mindre roliga saker också... Fick veta att dom 2 barnen jag tyckte allra mest om där nere hade aids/hiv... och barnen hade även fått mask i fötterna som är plågsamt att ta ut så det finns inte... :/ såklart utan bedövning..

Svenska barn: NI vet inte hur bra ni har det!! 



Sleep well, I will / Vic

Jag måste få jobba

Jag har inte fått något jobb idag och det känns tomt. Förra veckan lyckades jag skrapa ihop hela 3 dagar var av en dag som städerska. Men nu verkar mina gig tagit slut, jag är förbrukad och nu vill dom bara ha nya fräscha dagisfröknar som tex Viktoria. It's over Malin, it's over.

Kan kanske passa på att gå ner  till torget och köpa lite julklappar, om jag hittar några då vill säga. Pengarna är ju snart slut också. Känner paniken inombords. Har i alla fall hunnit städa och diska lite. Ångestdämpande sysslor.

// Malin

Söndagkväll

JAg är trött och vill sova så det tänkte jag göra nu, ska bli ritktigt gott! :)
Jag orkar inte att dom ringer och frågar om jag kan jobba i morgon... inte för att jag vill vara sån nu, men jag har ju faktikst dragit på mig värsta förkylningen, då är det seeegt.  Som sagt tror jg ändå det är barnens fel.. borde kanske jobba och hosta lite över dom också, fast det känns ju sådär, jag är ju faktiskt mer mogen än dom (?)

Helgen har varit bra, lugn film-fredag och lite mer ös till lördag, Jättekul i alla fall :)

Slänger upp lite citat också

- Jag har ju aldrig haft hemmafest innan, det är ju lite som att bli av med oskulden, man  vill att det ska bli bra.
- Nja, man vill mest bara få det överstökat!

- Men hallå, varför somnade du vid ratten?!
- Hmm, jag var trött..?
- Sa du det till polisen?

JULSTRESS! JULSTRESS! JULSTRESS!
HJÄLP

Nä, känner inte ens att jag hinner arbeta nu innan jul, hur ska jag då hinna med allt som ska göras?
Ibland är det guld värt att vara arbetslös :D Inte för att man får mer gjort ändå, men man har i alla fall möjligheterna! Det känns bra.

Happy.

Natti / Viktoria

Back to Sweden!

Jag kan inte göra annat än att hålla med  Viktoria! Tiden går hur jävla fort som helst!

För en vecka sen låg jag vid en pool i Marocko, med ett enormt (eller det var inte så värst stort, men det var i allafall något) blåmärke på benet efter att jag efter ca 20 minuter i landet lyckas bli påkörd av en jävlamoppejävel. Trots detta var det en av dom bästa veckorna i mitt liv! Jag har gift mig två gånger, ridit dromedar så att jag fortfarande har ont i rumpan och ryggen, varit på en jättestor marknad, prutat som bara den, vandrat upp på ett högt berg och tittat på utsikten, lärt mig lite arabiska, franska och pratat så mycket engelska att jag till och med gjorde det i sömnen sen.  Marockaner är helt fantastiska! Dom har inte försökt våldta oss en enda gång, vi har inte blivit kidnappade och sålda i öknen. Så de så Joel!

Trots allt är det på ett sätt skönt att vara hemma igen. Jag har saknat köttet i Sverige. Och Självklart er! Mina underbara vänner och min familj!

Och ja, jag hade tänkt köpa alla min julklappar där, men tyvärr så hittade jag bara grejer till mig själv, så ni kan lika gärna sluta hoppas på den där marockanska lampan, eller lite billig hasch. 



 إلى اللقاء

Don't forget the Jiggajigga! / AK


Tralalala

HJÄLP vad fort tiden går, så känner jag, och då menar jag jättefort!
Så där så att jag blir rädd när jag tänker på det...   så nu vill jag inte tänka mer på det, ville bara meddela, en känsla jag har.

Idag jobbade jag igen , inte klokt vad det tar fart, dock bara 3, 5 timmar idag, det tyckte jag var en lagom tid. Sådär så att man fortfarande hade lite gnista kvar när arbetsdagen var slut liksom, dessutom säger barn väldigt mycket roliga saker, jag hade ett citat men det har jag glömt nu. Men man får sig några goa skratt, det finns även stunder där man inte känner för att skratta lite mycket...

På tal om Citat:

-Nu har vi setts fredag, lördag, söndag, tisdag , onsdag & torsag....... =)
- Måndag ..?
- Nej, jag sa aldrig måndag.
- Måndag var en bra dag!

Hmmm

I morgon ska det bli julshopping! :D det är inte en dag för tidigt! SÅ jag tänker inte ens svara om jobbet ringer.. Vilken möjlighet va? Förresten är jag på väg att bli sjuk .. eller ja, jag sitter här och har ont i halsen :(
Jag skyller på dom små barnen! Dom som hostar över min mat utan att hålla för munnen!

Nattinatti  folks! // Viktoria





...

Idag, onsdag gick jag som vanligt runt här hemma utan arbete vilket resulterade i en riktig göttig frukost med allt ifrån bacon till en fräsch, nybakad baguette ifrån ICA. Och det är just där som dagens lilla historia tar plats. Det var kanske årets kallaste morgon när jag vaknade till Brandon Flowers sjungandes "I did my best to notice, When the call came down the line. Up to the platform of surrender I was brought but I was kind...". Inte bara en gång utan säkert en 5-6 gånger eftersom jag har en förkärlek till min mobils utan tvekan bästa funktion, "the snooze".

Pensionär
Aaaaaw ...

Efter att jag konstaterat att det nog inte blir något jobb åkte jag glatt ner till torget. Torget som vid den här tidpunkten var proppfull av pensionärer. Och det var när jag stog i kassan jag insåg en väldigt, väldigt trevlig sak. Dessa pensionärer. Dessa underbara, genomgoda pensionärer. Framför mig i kön stod två av dessa enhörningar som tagit en mänsklig form och dom hade verkligen handlat. Men istället för att bara huffs om pluffs slänga upp varorna ifrån den sprängdfyllda kundvagnen så lägger dom upp varenda vara snyggt, symetriskt och med ett perfekt avstånd mellan varandra. Och med mycket stor omsorg så var ju självklart streckkoden riktigt placerad mitt emot kassörskan. Dom förtjänar verkligen mer av min kärlek dessa gamla människor. Så det här är en tribute till er! :)

/Björn "Fabulicious" Eriksson

...

     

NASFTD's styrelsemöte 2/12

Protokoll fört kl 21.07

Närvarande: Malin, Björn, Viktoria och Anna-Karin


När vi kommer till Viktoria är både hon och Malin uppspelta och hemlighetsfulla.
Och som från ingenstans trollades plötsligt stearinljus och vinglas fram, och mysfaktorn var ett faktum!

Men gott folk, detta är inte allt! Det bästa har inte kommit än!

Från kylen lyfts den mest fantastika tårta man kan tänka sig fram! Hembakt, garnerad med bilar och smatris och små flaggor; 3 Månader!, 22 läsare!, Ha det bra i Marocko kära sektrerare! och NASFTD pryde dessa!
 Dessutom hade de använt smatrisarna för att skriva första bokstaven av våra namn med.  Fantastiskt!

Om någon skulle uppfatta detta som ironi så är det verkligen helt åt helvete! Detta var ett av mitt livs höjdpunkter, på allvar. Ni är helt underbara! <3

Till detta serverades cider, dock utan alkohol eftersom V inte direkt bor på gångavstånd...
Smärre problem när den skulle öppnas. Verkligen smärre alltså, hade väntat mig minst en trasig lampa och blödande ögonbryn när Vic skulle skjuta iväg korken.

Kvällens tema är: Glädje
Eller Joyful, joyful, joyful som Malin egentligen sjöng när vi andra tyckte det lät; Jag är full! Jag är full! Jag är full! Men som sagt, alkoholfri cider...


Vi diskuterade även Viktorias grop i tanden innan mötet hade öppnats. Malin skrattade idag igen.

Efter lite om och men öppnade ordföranden mötet och hälsar alla välkomna, om än lite dystert och dämpat.


Dagordning: 
 
" Våfflan har typ en Astrid på magen." (Astrid är katt no 2, hos vic. Våfflan är no1 och size XXL.)

- Blogg; Stjärna, uppdatering, design
-
Jobb
- Fika och Fysik
- Björn ej sig själv
- Viktorias Punkt
- Malins Punkt

( Björn småsjunger lite gran, och berättar att han inte finner något behov av en egen punkt idag.)
- Blodgivning
- Get
- Övrigt:
 
      Björn har ändrat uppfattning och nu är behovet av Björns Punkt helt enormt!

B: - Finns det några farliga djur i Marocko?
V: - Det finns maRockor! Hö Hö Hö!

V: - Säg inte att jag just sa det där?!

Joho då Vickan, nog sa du det allt, dessutom skrattade du gott åt ditt egna lilla skämt!


Blogg: Stjärna

Viktoria vill ge bloggen en stor stjärna denna veckan! Uppdateringen har varit super! Eller ialla fall tills i torsdags då det blev rätt så klent med nya inlägg... Hmm tar tillbaka det där om uppdateringen, men vill ändå ge en stjärna.
Denna veckan var kul! =D

"Vi ska höja allting till skyarna i döööööööhhhg." ( Viktoria delar med sig av åsikter och rap i ett.)

Uppdatering:
Malin: 3
Björn: 2
Vickan: 3

Design:
Vi kommer fram till att vi absolut inte vill fråga "yttlig bekant" om design hjälp med bloggen. Absolut inte!

designadinblogg.se istället.

Viktoria försöker fixa.
Viktoria gurglar sig med drickan och sväljer sedan. Björn äcklas.
VIktoria slänger upp ett citat, som en helikopter med banderollen efter! Får klart för sig att det inte går, "för banderollen fastnar i propellern" och ändrar sig till; som ett litet flygplan med banderollen efter.

"Mitt liv är som ett skenande tåg, eller vänta, är det något annat som brukar skena och man inte hinner med?" 
 
Kontentan var ialla fall att hon inte hinner med sitt liv. Det springer, skenar, rusar eller vad du vill, i förväg och bara försvinner.

B: - Vad är det motsatsen till det? För precis så känner jag... 
 
"Björn släpar sitt liv över axeln"

V: - Mitt skratt sitter instängt i en lite burk.
M: - Släpp ut det då!


Och här kommer en lite hälsning till en av våra trognaste läsare!

Emma Ask! Vi uppskattar ditt stöd! Hoppas att vi kommer förgylla hela ditt år "over there"!

Och alla ni som funderar på att precis som Emma bli en trogen läsare, lägg till nasftd.blogg.se som favorit, eller varför inte som startsida!? Fortsätt så kanske du också får liknande uppmärksamhet och uppskattning!  

Knäpp- och bom-bom-bomkören håller sin traditon och drar av en liten klatschig refräng.

Jobb:

Malin: 2 dagar. Kunde fått jobba som vägledare/ guide på Gothia Towers när Uefa-bossarna skulle dit en sväng, men tackade nej. 

Har sökt två städjobb

"Stötte han på dig?" 
" Ja, jag stog ju i vägen så han stötte undan mig."

Björn: Nej, Hjälpte dock Malin att flytta i fredags. 

Viktoria: Nej, Men sökt ett antal jobb. 


Fika och fysik:  

M: Fikat 4 ggr. "Det berikar mitt liv".
 Har  varit lite snuvig så därför inte kunnat träna som vanligt. Bara joggat 6 gånger och var på gymmet på en fredag kväll.
" Det är ett halvtidsjobb."

B: Fikat 5 ggr.
 2 gånger träning.
"Jag skäms inte".

V: Lite då och då.
Tränat oroväckande lite.
"Känns inte bra".


Björn ej sig själv:

Lite dyster till en början, har ej bakat denna veckan. Kan vara det som spökar.

Sitter lite i sin egen värld.

Sårat ego. Efter en missad match i söndags fick han spela i tredje 5an. Ett klart nerköp.


Vi formar en parantes med våra kroppar, B är ena ( och därimellan hittar vi Viktoria som väljer att vara ett T och mig som är ett Y och tillsist Malin som är ) no 2.


Viktorias Punkt: Jag är tappad.

Sen vi slutade skolan har V's hjärnkapacitet sjunkit oroväckande! (Enligt henne nu alltså, det är inte jag som anklagar henne för detta).

Under skoltiden kände sig Viktoria smart ovh kunde tänka. Gått från detta till att bli en helt tappad människa utan hjärna som framställer sig själv som "blond och blåst".

Tappar bort grejer och är helt virrig.

Kan någon hjälpa VIktoria med det här!?

Tips mottages mer än gärna! Dock ej "skaffa-ett-jobbtipset"!

Känner sig inte viktig.

Under samtal med folk hänger hon inte med alls, förstår inte och har ingenting att komma med.


Malins Punkt: Björn-fetisch

Vill tacka Björn för allt hjälp med flytten!

Hade skrivit ett jättefint tack inlägg på sin blogg, men det försvann när det skulle publiceras!

Därför ta denna tiden till det;

SÅ ett jättestort tack! 

TACK BJÖRN!


Blodgivning:

Kanske spara en 3 literspåse hemma och sedan bara lämna in den när den har blivit full?
Då kan man sätta på en såndär färgglad, käck klämma!


Get:

Malin har försummat våran get!
Har ingen förklaring eller ursäkt.
Sätter en påminnelse på mobilen om detta!
Fixar till nästa vecka.

"Åh, jag skulle vilja ha fleecetrosor i XXXL."


Övrigt: Björns punkt

Det är söndag, Adventmys med famljen och släkten. Hur sömning som helst!
Traglade sig igenom halva middagen, och gick sedan och hämtade nagelfilen och handlotion. Filade lite och blev hur nöjd som helst! Ingen nämner detta eller verkar störd av faktumet att Björn gör manikyr på advent, inför hela släkten.

Tror att allting är frid och fröjd tills Mamma K och Pappa B kommer till Björn, dagen efter Adventsmyset, och talar om för Björn att "det där var inte okej!"
Varför inte meddela Björn detta med en gång undrar Björn.

"Allting är vackert. Det kan man kalla Björn". Ingen förstog vad han menade då heller.

Vild applåd utbryter! Panikstämning.

"Tog dem inte jämt massa bilder på alla kariesoffer hos tandläkaren förr?"
"Joo, men dem har nog tatt bort de nu..."
"Vilken tur. Jag blev sjukt äcklad!" Nähä?


Hur nästa möte kommer att gå till är det ingen som vet än. Sekreteraren kommer vid tidpunkten att befinna sig i Marocko och kommer därför inte kunna föra protokoll. Kanske här -->
http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?HotelId=81442&marketUnit=VS ,vem vet?

Jag vill ialla fall passa på att önska er en fantastisk vecka här hemma och jag kommar sakna er! Ni är bäst!


Ordförande tackar för visat intresse och avslutar mötet.

Over and out / AK




                            
Fantastiska tårtan                         Vic & Ak Firar                             Malin & Björn oxå                   Alkoholfria cidern

Behind the drapes

Och swisch så har man laggt ännu en helg bakom sig. Hela slutet av den här veckan har en mycket underlig känsla av tomhet infunnit sig. Det var som vanligt svårt att beskriva något så subtilt tills jag hörde följande textrad som verkligen kändes perfekt formulerad...




> "Why are we so alone? Even with company..." <

Vet inte varför man det för någon minut kändes det som att jag, narcissisternas okrönte konung fick lite perspektiv på saker och ting. Men det är ganska sent och jag är trött med så kanske hoppas jag på för mycket ;)

Det är tyvärr allt jag orkar åstakomma idag :) Puss

/Björn "Buttercute" Eriksson

...

Korken är öpnnad... eller oj, öppnad ska det ju vara

Malin har precis korkat upp vinet :)
Ikväll blir det vin & gin! ... aa ja vet, blandningen är perfekt!  Den här kvällen kan bara bli bra känner jag! :D ..ellerr?
På hög volym lyssnar vi på den underbara låten som ni har texten till precis nedanför! Passar den inte utmärkt så säg?
I DONT WANT TO WORK TODAY :D

nejnej, nu är det lördagkväll och precis som alla andra dagar är jag ledig, mohaha (nästan) skillnaden är bara att rsten av Sveriges befolkning är det också, detta måste ju såklart firas! Så ikväll blir det jag & malin som gör stan osäker!
:D <3 Underbart!

Ha en underbar lördagkväll gott folk! Puss på er

p.s var är björn? d.s


No stress

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay,
Just take it easy cause there's no stress.
I know it's not an other crime, something pleasure in my mind,
Nothing can cause me destressed.

Got to find AN ALIBY cause I don't wanna waste my time
I don't wanna feel destressed.

It's not that im lazy, I think I'm just crazy
It's not that im lazy, I think I'm just crazy
It's not that im lazy, I think I'm just crazy
It's not that im lazy, Im just crazy, hey hey.

Ay ay /Malls







Viktoria Har JOBBAT

Jag Viktoria Svensson har idag jobbat ---- 8 hela timmar!
Dagisvikarie precis som alla andra.... Och jo  det har väl varit helt okej.. jag kan inte säga att jag ser min framtid som dagiskvikarie.. känns sådär givande, men jodå det funkade som sagt.
Jag var TRÖTT, .. MEn detta kan bero på att jag gick upp halv 4 i morse för att ta med mig Nasftd och lämna Ak och hennes vän på Landvetter.. det gick bra, trots blixthalkan :S Ohh scaryy
Men kul för dom att komma till värmen :) hade inte tackat nej till att själv åka iväg just nu tror jag.. eller jag vet inte.

En sak måste jag bara påpeka, vill nog kalla det tragiskt, nu blir jag lite allvarlig för en sekund, det handlar om nä'r jag satt och åt med barnen idag.. jo då kan dom tex spotta ut maten på bordet och ha sig.. då ser jag de här afrikanska barnens ansikten när dom fick äta... det är inte samma sak, vilket dock har sina orsaker.. men aa, det känns liksom :/

Vill också nämna att jag, malin & björn cyklade till kungälv och tillbaks igår :D en mkt trevlig tur! Kalla oss arbetslösa ( tror att det är vad i är ) men vi kan då sysselsätta oss! Härligt var det! :)

Nu hoppas jag på god sömn inatt... och helst inte jobb imorgon ;P Jag har faktikst en film jag måste se på imorgon innan den ska lämnas tillbaka, det är viktigt, annars har jag ju hyrt den i onödan!


Nasftd's styrelsemöte 25/11

Protokoll fört den 25 november kl 21.24.

Närvarande: Viktoria, Björn, Malin och Anna-Karin

Ordförande öppnar mötet och hälsar alla välkomna.

Första påtåren av kaffet.

Föregående protokoll läses upp.


Dagordning:

- Blogg; Uppdatering, fler läsare,design, blogg-SM
- Jobb
- Fika och Fysik
- Björn ej sig själv
- Get
- Blodgivning
- Eat-dag
- Drömtema

VIktoria vill berätta att hon har en grop i framtanden. Malin ser gropen, men också hur rolig V ser ut när hon rullar ihop överläppen. Malin skrattar jättemycket.

-
Viktorias offline-läge
- Björns punkt
- Övrigt


Blogg:
uppdatering:
Björn: 2 inlägg
Vickan: 2 inlägg, börjar känna av bloggtorkan. Har ingenting vettigt att skriva om. Kan fundera i timtal.
Malin: 2 inlägg

Inläggen kommer mer utspritt, men är färre. 

Fler läsare:

Läsarna är ojämna. Under helgen sjukner statistiken. 

Viktoria och Björn har lagt ut lappar på Eat. 

Malin ber Anna länka på sin blogg.

Viktoria frågar S.A om facebook-länkning.

Design:

Gul.

Blogg-SM:

Rix-FM har en pågående tävling där de ska kora Sveriges bästa blogg. Nasftd.blogg.se har stark chans att vinna tror vi så Viktoria tar på sig att anmäla oss.


Jobb:

Viktoria: Har sökt 4 stycken jobb, Manpower, Qwork, Butiksbiträde, och i växeln på 118118, ett jobb som hon är extra sugen på. "Tänk att få ha ett headset och bara dricka kaffe hela dagarna!" Sök, sök, sök! "Jag måste ha ett jobb nu!"
  Har även fått ett eventuellt erbjudande från Volontärresor som vill köpa ett par bilder från Afrikaresan.

Björn: Still going strong med 0 jobb. "Men jag är inte bitter! Eller jo lite kanske..."
 Blir lite irriterad på alla 89-studenter som har skrivit upp sig på vikarielistan, "Det är dåligt!"

Malin:  3 arbetade dagar. Är så eftertraktad att dom till och med ringer efter henne när hon redan är på jobbet.
 Tror eventuellt att det kan vara en fast tjänst som vikarie som dom vill erbjuda!


Fika och Fysik:

Viktoria: fikar knappt längre. Tränar dessutom som en tok! Blev jättebesviken över att träningen var inställd idag!

Björn: *suck*...vet inte...

Malin: Ingen fika, bara fysik. Fast 1 gång fika hos farmor och farfar. Och en gång på Eat...


Björn ej sig själv:

Har hål i tröjan, som bror Martin har haft sedan 10-års åldern.
Malin har hål i sina byxor.

Björn är ovanligt lugn och sansad, pratsam, artig.

-Glad?
-Skitglad... =(

Ska klippa sig i morgon!

Get:

25= löning för vissa av oss. Ej alla!

Geten ska heta Björn, tycker Björn.  Blir nedröstad direkt! "Det är inte okej!"

"Du kan ju hålla tyst! Den ska heta nasftd.blogg.se!"

Malin fixar get.

V: - Varför läser inte XXX våran blogg?!
AK: - Dom kan ju knappt läsa!

Viktoria är en smula narcissisik.

"Hata Andra Avenyn!" Björn är irriterad och tänker skicka in ett klagomål till SVT. "Köp in nån Amerikans skit istället!"

V: -Varför kollar du så på min arm? Tycker du den är fin?
B: - Mmm...
V: - Den ser så rak och omuskulös ut.
B: - Den ser väldigt rund ut, och muskulös.


Blodgivning:

"Vad tror ni om att gå dit när AK är borta?" 
"Ja! Det gör vi!"


Eatdag

Söndag?  Ej söndag!
Senare efter all stress!

En till synes oprovocerad knäpp- och bom-bom-bomkör utbryter.


Drömtema:

Drömmar och drömtema. På ett och samma möte.
De gör  ju att det blir som bäddat för Drömtema!

Viktorias dröm: En jättehög ställning. Högst upp. Håller i ett vattenglas. Jätteläskigt! Blir tillsagd att ta sig samman! Klarar det inte. Tappar glaset och hör ett *splatt* när det träffar narken. Drabbas av panik. Vaknar hostande. Springer ut ur sängen. 

 Malin:  Vaknar av ljud. Bl.a. skrik och "andra obehagliga ljud".

Björn: En dröm för 8-9 år sedan. Nånting om Arkiv X. Sen tappade jag fokus. Och jag kan meddela att jag försökte förstå! Men det var inte lätt, och allra helst inte när det gick i 215 km/h! Så Björn, om du vill sprida din dröm, så får du själv försöka skriva ner den... Tyvärr det låg utanför min kapacitet. Men jag fick med att den satte djupa spår. Precis som "Mirrors". 

"Världen är full av monster Björn, och du är ett av dom!" Citat Viktoria


Viktorias Offlineläge:

Sitter nästan alltid med "visa som offline" på msn. Varför undrar B! Svaret var inte svårare än så här:
"Jag vill inte prata med alla. orkar inte vara online helt enkelt."


Malins punkt:

För första gången har Malin känt sig avvisande mot barnen på dagis, för "barnen var elaka". Betedde sig själv som ett barn, och var ganska taskig mot dem...
Gillar inte heller "Kiss och Bajs-boken". Det gör däremot barnen, och Malin får vackert läsa den ett 10-tal gånger per dag. Även precis innan eller efter lunch.

Viktoria är besviken över utseendet på sina armar.


Björns punkt: 
 
Ska länka till en youtube-video på Peter Petrellis frisyr.


Övrigt:

Vi firar precis tre månader!
Ett stort grattis till oss!!

Bra jobbat! Imponerande! Otroligt!


"Rummet blir lite mindre när Björn släpper ut sitt hår." Citat Malin

Stand-in ordförande avslutar mötet  och tackar för visat intresse, efter som Björn inte har sinnesnärvaro nog att klarar av det på.



Vid pennan och tangentbordet / AK aka Aykey


RSS 2.0