Midnattsturen

Det är verkligen märkligt hur springlusten helt plötsligt kan infinna sig. För vipps(!), så var kl 21 och jag ville inte vänta en minut till för att komma ut i spåret... Nu var det 30+ grader ute så som tur var tog jag mig samman (thank god) och lyckades hålla kvar mig framför tv'n i dryga två timmar fram tills den allra värsta hettan laggt sig. Men trots att klockan var strax efter 11 så var det fortfarande väldigt, väldigt varmt. Och jag som tänkte ta underställ?! Haha :D

Tror jag fick räknat upp mina bad idag till typ 4. Och det allra bästa var att jag faktiskt var ganska snabb i vattnet! Om du frågar någon som var med kommer denne troligtvis hävda min motsats, men man måste jämföra med tidigare resultat och ur den aspekten var det en spektagulär prestation. Faktiskt. Och efter att jag och majsan delat på första platsen i "kasta macka" (1 studds tror jag det blev *shame on us*...) så kändes dagen redan då fulländad. Men vipps så var vi nösnäsbadet och lite reunion vibbar när vi (moui, Malin, Viktoria och Emelie) stötte på ännu en gammal klasskamrat. En väldigt lång dag med andra ord :) G'natt!


Ciao!


Human Nature

Jag kunde verkligen inte fatta det. Lyssnade på radion och ifrån ingenstans hör jag; "Efter Michael Jacksons avlidande...". Helt ärligt var jag övertygad om att jag yrade. Det kändes så out of context på något sätt, brutalt overkligt. Så ikväll är det jag som hyllar popjätten med ett Michael marathon. Rest in peace ♥



29 augusti, 1958 - 25 juni, 2009


Ta en minut och lyssna på enligt mig en av de allra bästa av MJs låtar



 
Ciao!


Solklart!

Började dagen med någon slags frukost/fika/lunch med ak som var lite slut efter den smärre cykelturen, ucklum-kyrkenorum. För den ansträngningen belönades hon med rispudding och jättebullar á la BJ. Och när hon sedan skulle iväg till jobbet, ja då passade jag på att göra mitt dagsverke; ligga i solen och jobba på min sorry excause till solbränna. Att jag ibland gjorde 40 minuter i solariumet innan skolan känns väldigt avlägset just nu. Kan det vara åldern? Eller kanske pappas piggment... whatevah?

På tala om åldern så har jag alltid tyckt det är svårt att uppskatta mängden kryddor man ska använda i maten, och speciellt när man lagar till någon man inte träffar vardag. I mitt fall; min fars far. Jag skämdes nog lite när han småhostade lite under eftermiddagsförtäringen. Då tycker jag även att det ska sägas att jag INTE tyckte maten var av överkomlig hetta. Det får bli självkryddning imorgon haha :)


Här skulle vara ett klipp ifrån Little Britain men tyvärr, fanns inte.

Blir en favorit i repris istället!

Ciao!




WOHOoO!!

Så mycket som händer hela tiden, ändå. Här är träffar man inte ak på några veckor och vipps så har hon fått tillökning med både hund och små kattungar. Naaaaw, gudars vad söta dom var (kanske Hedvig lite extra *smile*). Men hur är det men bloggviljan här nu för tiden? Gör en insats nu med detsamma!! :)

Fika med min bk imorgon, greeeeeat :D

Ciao!


Hum-ti-tum...

Jag kunde berättat om min midsommarafton men jag känner som inte för det. Typ. Blir en video istället :p



Lite läskig innan man fattar ;)


Ciao!



Godbitar!

Ibland så hittar man av en slump vad jag kallar riktiga gobitar och häromdagen så råkade jag komma över två killar vid namn Ryan Burns & Ernie Halter som gör akustiska covers på allt ifrån Justin Timberlake till Miley Cyrus. Asbra!



Ryan Burns - Blame It (On The Alcohol)



Ernie Halter - See You Again


Ciao!



äntligen??

Letat som besatt efter den här låten i typ en timme, här har ni den :)



Ciao!


Utöver det vanliga!

Blev verkligen en heldag när det blev roadtrip till Freeport, Kungsbacka! Och mycket hittade jag. Ett tag fick jag nästan en känsla av att jag hade det som i blodet, att bränna pengar dvs. Kan man ha det? I vilket fall funderar jag på att lägga det under sektionen "Övrigt" på mitt CV (photoshopat i glitter, guld och skrikrosa...såklart)Försökte desperat få Malin att prova ett par assnygga skor med starka inslag av glitter och rosa men tyvär utan resultat. Som vanligt.

Om du även följer Majsans blogg så har du antagligen redan upptäckt att jag hängs ut som någon slags brutalt jobbig människa med ett Filippa K mani, så är inte fallet. Mitt förhållande till min FK påse eller "K-bag" som jag har kommit mig själv att kalla den är helt normalt! Även om det absolut inte vore någonting konstigt med att fullständigt avguda den. Tänk att någonting så litet, så chict kan ge en sådan fulländad känsla av perfektion och klinisk stilrenhet. Att någonting kan bringa en enhetlighet mellan ting och människa och spegla ens själ så fulländat och utan en uns av försäkelse. Det min damer och herrar, är en Filippa K påse.


Ciao!




...


She had it all figured out
But she left me with a broken heart
Fucked around and turned me down
Cause she didn’t think I could play the part
But now the prom queen, the prom queen is crying sittin outside of my door
She never know how
How everything could turn around



Så styggt jäkla bra!!! :)



The 10 Essentials of...

artisten, producenten och bloggaren Kanye West! Kanye listar de 10 saker han inte skulle klara sig utan på MenStyle.Com, ta en titt här!



Paranoid?

Ciao!



Spela Mig På Radion!

Hörde den på P3 tidigare idag för första gången och den fastnade direkt ;) Låten "Spela Mig På Radion" med Zacke och killarna ur Movits! går (om den faller dig i smaken dvs) att ladda ner gratis HÄR! (högerklicka och välj "Spara länk som")




...

Ciao!



SVT, när det är som bäst!

Jag har länge fräst, gnällt, grymtat och i största allmänhet surat över vilka program som SVT har valt att köpa in och visa. Men när man tittar riktigt noga i tablåerna så dyker det stundom upp väldigt intressanta saker i tablåerna (om än på de mest bessynerliga tider). Ta bara serier som Veronica Mars, Entourage och Nip/Tuck (även Queer As Folks & Seinfeld en gång i tiden)! Märkligt nog har nästan aldrig något av de programmen lyfts fram i särskild utsträckning. Shame on you!





Nu under sommaren så infinner sig alltid något av ett köpmani, alltså att mitt redan starka "vill-ha" beteende breds på och blir till lite av en ostopbar våg. Men man kan inte köpa allting och därför är det bra om man gör en lista på alla saker man vill ha, sätter dom som tillhör samma prisklass i samma grupp och därefter sortera ut det som känns top-noch. För min del så står ett Nintendo DS allra högst upp, vi får se haha ;)
Ciao!


Resan, del 1

Efter 5 mil, 11 timmar och oändligt mycket skog så skulle resan vara slut. Resan som tog sin början på torsdag morgon och efter en svettig bussresa (bokstavligt talat, typ) var vi framme vid Fars hatt, Kungälv där vi efter måttlig tumult lyckades ta oss till Fonti-sjön och begynnelsen på våran färd.



Vi såg en modell längs vägen och han gick med på ett snabbt fotografi...

Första dagens största hinder bestog i del att; för det första: hitta Bohusleden, att sedan lyckas överkomma de ömmande axlar som inte brukats för att bära saker... någonsin, och att ta oss förbi Bottenstugen och mot Hersevattnet. Min packning bestod utav ett större tält, en sovsäck, tandborste & tändkräm, extra sockar, 2 stycken kexchoklad, en ölkorv (!!!), en pipa med tillhörande tobak, en skvätt whisky och ett lyxunderlag som blåser upp sig själv (en definitiv nödvändighet).












Efter X antal timmar i skogen närmade sig klockan 20.00 och vi bestämde för att nöja oss för dagen och slå läger vid Bottenstugan. Ta gärna en extra titt på vårt magnifika tält som efter upptäckten av brist på tältpinnar endast sitter fast med hjälp av 4 av dessa. Kvällmaten bestod av nudlar, ölkorv och pannkaksmix som i brist på vanligt vatten blandats med avkok på nudlar.

Imorgon kommer förhoppningsvis en fortsättning! ;)

DEL 1 av 2 slut.

Ciao!


 

Hej

det var inte igår om man säger så...
Björn, du har verkligen varit räddningen för denna blogg och du gör ett verkligt bra jobb! jag är stolt.
Själv har man väl inte bloggar på hm ca 2 månader? Tänker inte direkt göra en sammanfattning av vad som hänt men joo
* Australien
* komma hem från Australien och verkligen flyga rakt in i verklgheten.

Och här är jag, har liksom inte rest mig ritkigt från den käftsmällen som blev av det verklighets-slaget. Men nu är jag på god väg.
Jag har sedan jag kommit hem börjat arbeta! SÅ Ingen arbetslös Viktoria längre, snarae överarbetad? Egentligen inte,  men att gå från en arbetslös-göra-ingenting livsstil så känns 9 timmar på jobbet som en överdrift.
Men jag börjar så sakta samla mig igen.

Idag blev det iallfall en riktigt god dag! har fått sola & bada en massa eftersom det var kvällsjobb 17-21 men aa, då fick man sluta 19-30. :) bra start på veckan, och nu är det helg för mig igen, eller iallafall 2 dagars utav ihärdigt studentfirande!  Saaaknar min student!! :'( men det hör väl inte hit.

Tack för mig!
Viktoria, inte längre ramlös, kravlös, livlös? bara nästan....

RSS 2.0