jag har inte skrattat heller!

Vaknade upp med jobbigaste tänkbara känslan och jag kan inte sätta fingret på vad det är som är fel. Allt känns bara sådär jobbigt. Har typ inte lust med någonting, bara en sak och det är att köpa en longboard men den tanken ger mig ångest eftersom jag egentligen inte har råd. Men så lyckas ändå tanken om att man skall göra saker man vill här i livet tränga sig fram. Så jag antar att en longboard kan göra mig lycklig idag!



// Malin

Förstår ni allvaret i att vi stannar er?

Svar nej! Jag och min kära kompanjon Ak förstod inte allvaret i att polisen stannade oss!

Ak ber mig att följa med henne när hon ska pissa, hon är sjuuukt pissinödig! Haket hade två toaletter, 2 toaletter! Det var ju förstås jättelång kö! SÅ självklart tycker vi att det är en mycket mer briljant idé att gå ut och pissa. SÅ vi tar os iväg en liten sväng, hittar någon slags rabatt och sätter oss där.. briljant! Men nej! PÅ vägen tillbaka har vi en polisbil i hälarna , en sån där stooor. typ buss. Och så helt plötsligt kör dom upp bredvid oss och spärrar vår väg. 
 
Jaha, och varför springer ni då?
Jo för att vi har bråttom....
Ni ska veta att det här kan bli väääldiiigt dyyyrt!

A och sen blev det ett snack om hur sviniga vi var, att vi grisade ner osv...

Ni kan ju inte kissa där barn leker!

Asså ursäkta mig, men hade mina barn lekt i en liten jordig rabatt precis vid en stor vägkorsning så tycker jag det hade varit mer dags för polisen att rycka in, men kände ändå inte att det var läga för att berätta detta.
jag stod mest och tittade ner i marken, men ak kan man lita på, hon klarar såna här situationer! DÄr står hon och suger på en klubba i munnen och erkänner att det inte gav oss ett mognare intryck!

Dom tog våra leg och frågade om vi förstod allvaret i att dom stannde oss!

Men efter ett snack om att vi trots allt bodde i ucklum/spekeröd och som ak så fint uttryckte det, vi är så vana vid skog, träd och sådär...
Där någonstans smälte dom, började le och sa sedan! " Ja man får ju ta seden dit man kommer!"
Vi lovade dyrt och heligt att aldrig göra om detta och hädanefter stå i KÖ!


Polis polis potatisgris

I brist på... tjah, vad som helst.,

Om man får vuxenpoäng för att vara helt slutkörd 22:30 på en fredags kväll så kammar jag hem storvinsten. Eftersom jag fylls av sorg när jag med stor missaktning ser ner på den skrotbit som besitter titeln, min mobil så har jag mer eller mindre hela dagen jagat en värdig ersättare till min iphone. Jag ska inte säga för mycket, men jag kanske har nosat upp något :)






may you rest in piece



Av tiden som var kvar av dagen verkar jag ha gått in i någon slags trans. För när jag vaknade upp efter någon timme hade jag klickat upp 18 internetflikar beståenda av väskor, glasögon och accessoarer av exklusiv härkomst. Dessutom var mina byxor nerdragna. Har någon en idé om vad som kan ha hänt???

Ciao, igen. /BJ

:'(

Mitt liv har just sjunkit ännu ett snäpp. Den nya telefonen är återlämnad eftersom den inte funkade och det värsta av allt. Jag är fast med den här till jag köpt en ny.





Euh, euh, euh, euh, euh, euuuuuuuuuuuuuuuh!?!?!?!?


Dessutom har alla mina kontakter försvunnit. Inte kul... Så messa om det händer något skoj ikväll ;)

Ciao! /BJ

sjuk

Nu har jag fått den. Förkyldningen som drabbat andra men inte mig, tills idag. Har känt att den var på G nu ett tag så jag har ätit naturläkemedel i förebyggande syfte men tydligen var den utav en aggresiv art så det höll inte. Förresten vet jag inte om jag tror på att sånnadäringa Echinagard hjälper, tror det sitter mest i skallen faktiskt. För går man runt och känner efter om man är sjuk ja inte konstigt att man känner sig sjuk då. Jag som skulle jobbat idag och allt, blev ju inget med det. Istället skulle jag lägga mig i soffan med datorn i knät och kolla på Greys men då rasar datorn ner på golvet så att laddarsladden liksom går av på något konstigt sätt och det blir monsterglapp. Kommer typ inte in någon ström. Händig som jag trodde att jag var försökte jag laga det på mitt egna sätt. Nu är det inget glapp längre, YEAH, det kommer ingen ström alls. Jag sumpade därmed alla chanser att kunna ladda min dator.
Nu skall jag snart ringa ner till Expert för att se om dom är så bra och har nån sladd som jag kan få köpa, hoppas den typ är gratis!



Vem tusan är det som kastar snöboll på mitt fönster, skämmes.

// Mallis

Jobb + jobb?

Mhm, Jag fortsätter att jobba ons- fredag på tveten. Och det ska jag säga er, att jag börjar tillochmed gilla det! =S Trivs jättebra där faktiskt. Ser väl dock sådär fram emot morgondagen att jobba 9-5 på en fredag! liksom.. ni fattar!
Men sen är det såhär att det kanske inte blir så mkt mer jobb på tveten följande veckor...  Jag Viktoria är kanske inte ens arbetslös så länge till! eller är inte ens det nu.. =S a jag vet typ inte själv, och hänger inte med riktigt i svängarna heller så mkt mer tänker jag inte säga än.
Håll till godo.  men förändringar sker.  (orolig) Det är ju Viktoria vi snackar om. Inte så konstigt då att jag vaknade alldeles för tidigt i morse med ångest!  detta har dock lagt sig under dagen och nu mår jag fint. Har hetsätit också så nu är det lugnt. Ska snart äta igen, måste bara vänta lite för jag åt nyss middag men mamma har köpt så gott bröd så då kan man inte vänta för länge!

God kväll säger en något förvirrad Viktoria!

P.S Vart har Ramlösa Persimon & Grape i liten flaska tagit vägen?! D.S


Se hit!

Har du inte fått dina dagliga sms-skvaller eller kanske rent utsakt inte ens fått svar på utskickat sms? Sluta gråta och ta genast bort den där sylvassa kniven ifrån handleden!? Du är med högsta sanolikhet försummad av den enkla anledningen att min telefon krånglar. Mitt liv suger fake prada.

Adjö.

Pleasant Foe! (Anagram!)

Idag var dagen med stort D både eftersom min mobil anlände och mitt hår blev klippt! Och den var, thank GOD inte gjord av papper. Så idag gick väl mer eller mindre hela dagen åt att jaga en munstycke till laddaren som var av amerikanskt ursprung eftersom telefonen inte går att köpa i sverige. Mohaha! Jag är sannerligen en person som gör det ytterste för att försöka vara unik. For bad and worse... :)

En annan god nyhet är att tjejen som ser ut som Heather Locklear verkar ha slutat stalka mig, vilket jag är väldigt tacksam för. Tack! Men här kommer det ni väntat på:


VECKANS  INNE / UTE  LISTA!

Inne
- Accessoarer

- Lyxiga Axelväskor För Män
- Cosmo!?
- Joshua Radin (Han är tidlös på något vis)
- KENZA
- Simon Baker

Ute
- Grey's Anatomy (Ledsen men nu har jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen tröttnat...)
- Mejeriprodukter
- Linda Isacsson (Behöver jag säga mer än, - euh?)
- Träning Av Alla Slag


Ciao! /BJ

...



JAVA

Idag bestämde jag mig för att bryta trenden att köpa  vanlig hederlig Magnum Classic, istället blev det en Magnum Java. Förstår inte riktigt vad skillnaden är nu såhär i efterhand. De smakar ju samma, eller?



// Maaalin

WILDCHILD!

Vi har sett Wildchild och den var så braaaaaaaaaa
Shalalalalalalala!! :D

Fick något av en AHA upplevelse!
Jag vill typ också bo på ett internat och vara busig! Fast det vet vi ju att jag inte skulle vara, men ändå! Kom på att det kanske skulle vara lite av grejen för mig att bo på skolan 24h om dygnet eftersom jag alltid älskat den av hela mitt hjärta.
Kanske borde söka högskola en bot hemifrån...? Hmmm
Den som lever får se, nu för tiden är jag mest bara yr och illamående!

Puss/ VIc

Glada nyheter!

Den 21 mars fyller Kenza 18 år och frågan är förstås hur NASFTD kommer fira! Förrutom att man kan se henne på lördag och söndag kväller så kommer även vi kunna följa hennes firande i "My Sweet 18" på MTV.


...

KENZA


Ciao! /B


Nasftd´s styrelsemöte 16/3

Kl 21.04 Hos Viktoria

Närvarande: Viktoria, Björn och Malin
Frånvarand: Ak, ligger hemma näst intill döende!

Björn passar på att göra te med hjälp av sina halstabletter.

Fikan är framdukad! Ak missar verkligen något för denna gången bjuds det på Malins bakade bärpaj med medtagen vaniljsås! + Silviakaka!

Ordförande Björn öppnart mötet sjungandes, till allas förvåning och hälsar alla välkomna!

Dagordning
- Blogg
- Jobb
- Fika & Fysik
- Björn ej sig själv
- Quiz
-Övrigt
*Wildchild

(Vi uppmärksammar att Ak inte är här och ersätter henne med en sodastreamflaska, vi vill även hälsa <3 )

Blogg:

M: NOLL = helt värdelöst faktikst! Försöker lite tafatt skylla på tiden.. men den går inte! Egentligen borde alla sorters straff som nasftd någonsin kommt på utnyttjas nu men nä, inte ens det orkar vi längre.

B: 1 , inte heller bra, Björn vill däremot meddela att han är helt säker på att han skrivit 2 inlägg, vi tillochmed dubbelkollar och ser endast ett men Det var 2!  Det har tydligen försvunnit på vägen!   Livlig fantasi kan ju vara bra har jag hört..

V: 2, eller 3 beroende på hur man ser det men efter en mindre diskussion, 3. Bra som vanligt.

Bloggen har gått ner sig!
* Inga besökare   (detta har dock förbättrats igen)
* Inga kommentarer
*Inga upplagda protokoll

Björn: När blev lat en synonym för sjuk? Alltså ( riktat mot sodastream-Ak) Det verkar som att du inte gör någonting annat än att ligga hemma sjuk!!

Inget svar

Jag tycker helt enkelt vi skyller på Ak att det går så dåligt för bloggen!

( minns någon regeln om påhopp som finns i Nasftd´s regler?)

Däremot lägger Björn upp en önskan om att sekreteraren ska lägga upp cosmoquizet på bloggen!  ?

- Hur går det med bantningen Björn'?
- Skitbra! jag har fått en nytändning!
- Men sa du inte att du åt massa godis?
- Jo och semlor.. men jag har läst att man får unna sig saker på helgen!

Björn har hakat upp sig och vill igen meddela att han skrev 2 inlägg! Han tror Ak har tagit bort detta för att framställa Björn som dålig!!
Skämt&sido har Björn så mycket att göra så han hinner inte!
*disken ska plockas upp
* cykla och köpa halstabletter, tar 20 min! 30 om man cyklar långsamt!

Vad Björn gör resten av tiden är för oss en gåta... men viktigt är det!

Jobb:

M: 5 dagar! Inget nytt att säga mer än att det känns asgott!

B: samma här, asgott verkligen! .....alltså NOLL

V: NOLL --- Dock inte asgott!

Vi vill äta frukost någonstans tillsammans med detta går inte för Malin har inte råd, hon får ju bara betala böter hela tiden!
(kan bero på att hon parkerat fel hela tiden även om inte detta vill erkännas!)

- Vadå, alla står ju där! man får typ det...

Malin kan däremot berätta att hon ska på jobbintervju på måndag, så vi väntar med spänning på resultat!
Är dock rädd för att skämma ut sig och vara fel!

Posten: - Vi skulle vilja träffa och prata med dig, vad gör du på dagarna, jobbar du?

Malin: - Ja, men om du säger en dag så hoppar jag det!

Man får ju inte verka arbetslös!!

Fika & Fysik:

M: Fika har jag ju gjort.. Fysik har jag också sysslat med, Satte i mig en halv rulltårta i söndgs! Blev så sugen! Fast det räckte inte med det, en massa godis försvann också ner i Malins mage kommer det fram efter en stund!
Fast jag tror jag har gått ner i vikt!
Eller kanske inte! =S

Jaja, ni som är intresserade kan ju anteckna.

B: Asbra även här! Har slitit som ett djur! Har bland annat hjälpt till vid Malins flytt. "Det är vad jag kallar fysik!" Massa te men ingen fika!

V: Förutom godiset och semlorna då? ?
B: Just det ja...
Hoppsan då!

"Men måste vi skriva med det?? Neeeej..=(
För när jag tänker fika så tänker jag bulle och festis, något sånt har jag inte ätit! *stolt! "

V: Har inte kunnat träna på grund av en jävla förkylning! Men var dock i Branäs och åkte bräda, då rör man sig ju, det kändes skitbra! =) åt dock inte jättenyttigt... :(

Malin somnar på mötet!!

Men jag är astrött!! Har städat och tränat 2 ggr idag.
B: Du tränar hela tiden!! Och vägrar kolla TV! Inte ens Bernard & Bianca har du sett! Usch!

Björn ej sig själv:

Äter ovanligt mycket halstabletter
Lespade till och med!

Ovanligt smaskigt fyndig är han!

" Hotel!"
"Hostel"
"botel" HAHAHAH

??????????????

Quiz:

Viktoria får i uppdrag att skriva ett meddelande till alla.
Får dock inte vara för neggi!!!

Viktoria Börjar blöda näseblod!

* Wildchild

 Vi ska försöka se denna film innan Ak & VIktoria åker till Australien
Preliminärboka 22/3 ?

B: Vet du vad en HST är?
V: Nej
B: Vet du varför..?
V: Nej
B: För att det är jag som kommit på det!
V: vad?
B: Heterosexuell tönt!!!

Alltså typ fotbollskillar, och som den killen i 10 orsaker att hata dig.

Japp, jag förstår precis!   (?)

Fungerar cigg mot halsbränna?
Värt att testa i alla fall!

Vi lottar om vem vi ska se wildchild hos, Björn drar lappen och där står det Malin´s Place!

Björn vill ha en uppdatering om Ak´s kaka snarast!!

Björn gör en klingparad och avslutar mötet!

Under mötet har han också lyckat smälla i sig en hel vic´s blå påse..
Lycka till med magen säger vi!

Malin har somnat igen och rycker på stolen
Time to go home!

Och som ni säkert förstår så kunde inte Ak anteckna mötet så därör fick jag, Viktoria SVenson rycka in i stället, jag hoppas ni har överseende med detta och tycker att protokollet är okej ändå.  Att det är något kort skyller jag på mina kompanjoner, någon sov och det fanns en stor ovilja till att ta upp saker. Vi ska Rycka upp oss.
Enligt information är Ak på bättringsvägen och kommer toligen kunna vara med oss vid nästa mötestillfälle!

Viktoria


heeeeje

halli hallå

jag vílll inte sova jag vill skrika nu är intr ytröött godnatt



shooooootgun

jobb jobb

japp, har ju jobbat mina 3 dagar på tveten, har gått helt smärtfritt. eller ja, huvudvärken har ju funnits där men det får man ta, lite pengar blir det ju iaf. =)
Så farligt har det inte varit heller, jag kanske inte ska ta i och säga att det är med glädje jag går till jobbet, men jag trivs iaf! framsteg. Barn är ju ändå  för söta!      för det mesta.
SÅ nu är det helg på riktigt! Nice =)
Att våren är här kan väl knappast undgått någon, wiiiiiiiie , vill ju bara vara ute hela tiden!

Gud va tråkigt det här blev, har ju inget intressant att skriva, kul liv.  Det känns som jag vill berätta något men inte vet vad,..?
Jag behöver en ny vårjacka?


svar till Björn:

Album: Melodifestivalen 2009

artist: Sarah dawn finer

låt: moving on

/PUSS/VIC

Hallååååh!?


'Hur kan jag ha missat världens finaste låt? ♥






Nasftd's Styrelsemöte 9/3

@ Malins lägenhet 21.30
Hon bjuder på drömrulltårta! Fantastiskt tycker jag! Malin älskar också drömtårta! Vickan och Björn är inte lika lättimpade men jag ger den $$$$+!

Närvarande: Malin, Björn, Vickan och AK


Björn öppnar mötet och hälsar alla välkomna.

Det kliar i Viktorias mun.
"Jag har nog svamp."
"Uhhää! Var har den varit?!"

Dagordning:
- Blogg
- Jobb
- Fika och Fysik
- Björn ej sig själv
- Malins punkt; Sekretss
- Övrigt:
        *Wildchild
        * Viks punkt

Malins ben kliar.
"Du kanske har svamp. Viktoria har du pussat på Malins ben?" - Björn

Ak antastar Mallans pall.


Blogg:

M: 2
V: 2 
B: 2 
 
Jämn vecka!


Jobb:

"Alltså, jag har ett rivjärn vid sängen som jag slår mig själv i ansiktet med, för att komma upp." - Björn

Malin: 4 dagar. Sjuk 1.
Sökt: Stena Line
Trivs verkligen där! (På dagiset hon jobbar alltså, inte Stena. Eller säkerligen där också, men det var inte det hon menade här, hon har ju trots allt inte fått det jobbet än...) Skönt att komma till jobbet.

Viktoria: 0 dagar. "Om jag inte får ett jobb snart kommer jag börja skära mig!"
Sökt men förväntar sig ingenting.

"StenungsundsBud - Mitt drömjobb" - Viktoria Svensson

"Orka söka jobb. Vi har det bra ju..." - Björn Eriksson

Björn: Jobbat 1 dag! Torsdagen! Första detta året.
"Det var kul!" Men meddelar att han inte är sugen på att jobba mer.


Fika och Fysik:

"Åt helvete!" - V

Malin fikar inte mycket. Tränar mycket men har ont i knät.

Björn tipsar om Icas Brödsortiment. Är tydligen fantastiskt!

Viktoria sitter i soffan och ser helt matt och ledsen ut. Har inte kunnat träna på två veckor!
Är inte sugen på mat men på fika.

Mycket skitmat+ Ingenting + dålig fysisk form= -5 av 5 toasters! Kanonkasst!
Inte Qul!

"Det är skitdåligt! Massa kalas hela tiden!" - Björn
Ska ta nya tag i bantningen.

Viktoria saknar skolan mer än nånsin! Mer än om hon hade glömt mobilen hemma en dag!


Björn ej sig själv:

Ingen kommentar. Lugn och stillsam.

"Tänk att få betalt för att nuppa"! - Björn

Diskussion följer angående om ordet Nuppa används för lite, lagom mycket eller på tok för mycket!

Viktoria är deprimerad och tips mot detta mottages tacksamast!


Wildchild:

Dag bokas nästa möte.


Viks punkt:

Läste Kenzas blogg en dag. Hon ska tydligen bli programledare.

Varför får inte Viktoria bli detta?
Vad har Kenza som inte Viktoria har?! 

Viktoria hälsar " Du är ingenting Kenza! Patetisk bara!" till henne.

Viktoria och AK får en lektion hur man uttalar det. Tydligen inte KENZA som det stavas utan med I. KINZA. Jaha men då steg du ju i våra ögon.   

Har bara utseendet för sig. ingen hjärna eller Allmänbildning. (Tror jag, är lite svårt att tyda min handstil just under denna punkten. )

PS: Viktoria är inte Bitter eller Avundsjuk. DS

PS2: Björn tycker om Kenza! DS2


Björn avslutar mötet och tackar för visat intresse.

Over and out/ AK aka ikapp igen! Puh! 



Mest spelade just nu!



Album: Shontelligence - Shontelle


Artist: Röysopp


Låt: The Secret Handshake - Wanted You





Utmanar Vix, Vesslan Och Malin!

dagen i punktform

Saker att göra en dag som denna :

*tvätta
*gymma
*cykla (nedför svinfort)
*spela basket
*sitta i solen
*äta (tacos?)
*städa (kanske)
*betala böter fanfanfan
*skriva en överklagan

Ja ni fattar grejen det är bara att komma på massa saker att göra hela tiden annars blir man galen.



Bara för att du är så snygg <3





// Malin    


BU

Ni som valde att ens svara på vårt quiz svarade fel! Tyvär ingen vinst denna gång! Ni har ju ingen koll!
Och till er andra: SÅ himla dålig stil att inte ens försöka!
Vi vet att ni läser, men att ge sig till känna är tydligen inte helt okej! :@
Fy för sånt!!

Nu blir det inte roligare än så här! Och det här var inte ens kul. Men lika bra, då slapp vi ge er vinster och slösa pengar på er! =)

/ Nasftd´s styrelse


(Jag tog inte i för mycket nu va?)

Aaaa, mmm... mjoo

Nu var det ju tänkt att det här inlägget skulle ha skrivits igår men det blev helt enkelt för sent :)

Hursomhelst är det mer eller mindre beslutat att jag ska byta telefon! In med det nya och ut med det... lite mindre nya haha ;). Veckans hype är en t-mobile sidekick 3 som är tillhör en av tjejorna i The Clique!

Och såhär ser den ut!





Förrutom att ha legat sömnlös hela natten tills idag (übermaterialist som jag är...) och tänkt på telefonen så har dagen varit ganska tråkig. Mätte upp min bragd löprunda med bil och blev estimerad till ungefär 1.8 mil. Det märks att jag inte alltid tänker. Dessutom har jag snokat upp Westerdahls den äldres nya mobilnummer och ska nu inom de närmsta veckorna sms trakassera tills han ger mig och Viktoria för honom valfritt chefsantagande.

Jag tycktes mig även se Lisa cyklandes vid nösnäs. Kan lika väl ha varit Karl Bertil Jonsson men man vet aldrig :)

Och såhär ser veckans inne/ute lista ut:

Inne
T-mobile SK 3
"Halls" halstabletter. AS starka!
Chai-latte
Tjejor
Ciabatta
Kattkläder (som har tagit sig in igen!)

Ute
Iphone
HST's (euh!)
Fett


Ciao! /Björn "bj" Eriksson

...


 

Sol <3

Maaah :) det är ju bara så underbart ute. Nu har jag vart ute nästan hela dagen och spelat basket strax utanför mitt nya hem. Basket planen här hade lika gärna kunnat ligga i USA så fräck är den. Eftersom jag jobbat benhårt i ca 2 veckor har jag nu unnat mig lite ledighet i tre dagar och när vädret är såhär så vill jag inte annat än att bara vara ute. Vet att jag lovade ett inlägg redan i måndagskväll men ni kan ju fråga Björn hur trött jag var på vägen hem. Så nu kommer det några dagar senare.
Jag har fått mitt första myggbett? Eller? Känns lite väl tidigt kanske men det kliar som bara den. I morgon skall jag nog försöka få lite jobb igen. Kan ju behövas nu när jag har en till böter som jag skall betala. Fast jag skall ringa och överklaga det är inte okej. Blir så arg. Skall man vara tvungen att ha en verksamhet vid bilen nu förtiden också!?




Nog om detta nu skall jag ut och lira lite igen !

Pussochkram // Mallis

Nasftd's Styrelsemöte 2/3

@ Björns place kl 21.06

Närvarande: Björn, Viktoria, AK, Malin och Maximilian

Ordförande öppnar mötet och förklarar mötet öppnat. Hälsar alla välkomna, speciellt Maxi.

Dagordning:

- Blogg
- Jobb
- Fika och Fysik
- Björn ej sig själv
- AKs kaka och Wienerbröd
- Björns punkt
- Övrigt:
*Maxis punkt
*Viktorias punkt
*Skitsnack
*Quiz


Dagen till ära bjuder sekreteraren aka AK aka Jag på chokladdrömmar.
Efter 10 minuter exakt är hälften slut. Eller hälften kvar, beroende på hur pass positiv inställning man har...

Björn berättar att han hatar snö!
När han cyklade hem från torget här om dagen kom han på en fantastisk tanke, men eftersom han var ensam delade han den med oss istället: "Kan snön inte bara dunsta?! . . . Ja ni vet eftersom vatten kan dunsta, och snö är vatten! "


Blogg:

Malin: 1
Björn: 1 
Vik: 3 Bra! Veckans guldstjärna igen! 

Klen vecka,Dåligt! Men  sjukt många kommentarer!  7+6! "Fabulous!"

Det rycker i Viktorias vänstra ögonlock. 


Jobb:

Malin: "Jobb, vad är det?`"
Men har faktiskt 2 veckor uppbokade på krysset. Och i måndags lagade hon mat; Köttbullar och Makaroner, som var väldans uppskattat enligt säkra källor.

Björn: "Nja... Det har väl sina upp- och nergångar... "
           "Hur är en uppgång då?" - Viktoria

Sökt  2 jobb. Kanske ska söka McDonalds också, jobbar Björns kaka där? Iså fall kanske han kan gå sängvägen dit...

Viktoria: 1 dag. Sökt Mcdonken, Ica och tre till jobb.


Fika och Fysik:

För Viktoria går det bara utför. Och uppför...

Björn kan skriva sitt CV på hennes kropp.

Malin har inte fikat så mycket. Bara ätit upp tre kladdkakor som hon har bakat...

"Björn, jag känner mig yr!" - AK är hetsig nu..


Björn ej sig själv:

Kläderna har blivit förstora, eller Björn för liten...
Sprang en mil i torsdags. Ej i spåret.

"Vilken dag fyllde du år förra året?"- Vickan
"En måndag" - AK
"Nähä, för det var skottår!"- V
"Alldeles riktigt..." - AK
"Hrmm.. det har du rätt i! - V


AK's Kaka & Winerbröd:

Vix inleder punkten med att fräsa ut halva hjärnan genom näsan.

Stelt, i relation. Kakan är skum!

Wienerbrödet ringer till Viktoria i hennes dröm och försöker bjuda ut henne.
"Sjukt obehagligt och skumt!" - V

Vi tror att det var ett tecken.

Björn är besviken på Viktoria för att hon inte hämtade macka till honom på Kinesen. Fortfarande.
"Jag sa ju schyrra!" -Björn

Y var tvungen att flytta hemifrån för att han var så hårig. Pappan var allergisk och nös så fort han kom i närheten.


Björns Punkt:

Aaa.....fast näääe...

Björn vägrar säga vad han ville ta upp på sin punkt.
Vi blir mycket besvikna! Det skulle tydligen ha varit asroligt!


Maxis Punkt:

Vi konstaterar att han har väldigt smal hals!
Räcker ut tungan och är allmänt kaxig!


VIktorias Punkt:

Olof och Tobbe är arbetslösa.

Nasftd expanderas? Eventeullt gästblogg-inlägg?

Hör av er!


Skitsnack på jobbet:

Jättetrevlig person, men snackar skit om alla! Kanske om Malin när hon inte är där också?

Ifrågasatte en annan vikarie som alltid sa ja, "Man kan ju undra varför hon alltid kan?!"

Falska as säger vi i Nasftd!

En liten kanonknatte på ett dagis har tydligen en fetisch för städning, vid 3 års ålder. Kan detta vara något för Boa Vista i framtiden?
AK kollar.


Quiz:


Dags för ett nytt!
Det ligger ju som alla vet redan upp! Men det har varit dålig uppslutning! Skärpning!

Förra gången var priset en 5-lott var till alla med rätt svar. Det är en början på en miljon!


Björn avslutar mötet, lika nochigt som vanligt.


Over and out/ AK aka förlåt-för-flera-veckors-försening!


chiabatt-AAAAAAAA, chiabattaaaaaa

Jag tror minsann att Malin lovade oss ett inlägg igår! Så när kommer det? :) Jag skriver igen när jag kommer hem!

Ciao!

sool

Vaknade av att solen lös in som en strålkastare i mitt rum! Hade för övrigt, en sjuuukt obehaglig dröm =S den handlade om att det skulle bli ett tredje världskrig och folk skulle utrotas, kan inte förklara men den var  väldigt tydlig och obehaglig! Det var en sån där gång när det var skönt att vakna och man insåg att man drömt!
Idag har jag faktikst hunnit med en del, upp kl 9 rida, greja i stallet, vara på torget med ak, hänga på resia lite, boka det sista :)  kika lite, åka hem till björn på den fika.. hämta mamma på jobbet, å så... ikväll blir det träning och kvällsmat hos Lisa :) helt okej dag... börjar piggna till lite men har ett sjukt vemod !!! Branäs var så sjukt jävla bra!!!!!
Ta mig tillbaka , helst nu, speciellt när det är sånt här väder, då vill man bara vara ute i backen och glassa!! Å jag orkar inte ens tänka på det!  ='( Blääääää
Men kul var det!! Det ska man vara tacksam för! :D

Nu blir det jobb onsadag till fredag.. tveten :D ska tydligen jobba så de fyra närmsta veckorna.. Inte fel!

Puss / Vix ;)



Så här glad är jag när jag är i fjällen!

Vill vara det hemma med.....

mungojumbo!

Jädrar, det har ju bara rasat in inlägg här sedan sist jag var inne! Känns som att fikan nästa möte kommer att vara fulltalig! Om jag lyckas få tummen ur röven och lägga upp protokollet bara...

Men till mitt försvar är jag skitsjuk! I går släpade jag runt en barnvagn i snöstormen på Marstrand. Och inte vilken barnvagn som helst, den är ombyggd till en städvagn! Fantastiskt! Kan dock meddela att den inte är i sitt livs form längre om man säger så. Får förhoppningsvis inte följa med dit någon mer gång.

Men Jag sitter här och hostar slem (det flyger flera meter om man råkar ha öppen mun), har asont i lungorna och minst 42 graders feber! (Eller jag vet inte hur mycket, men det känns ialla fall så...)

Men jag planerar att bli frisk till söndag morgon, då kan jag nog skrapa i hop tillräckligt med energi till att få upp det ena iaf...

Over and out/ AK aka sjukrådgivningen har sjukt lång telefon kö!

Brandy till trädgårn!

Frågan är inte om utan vilka som ska med! Den 14 maj kommer miss Brandy till göteborg!? wiiiii :) ♥


...
Älskaaaaa!!!

/B

...

ursäkta, att jag stör, men varför i helvete är det inga som svarar på quizet? =S

Tack för mig


they´re home!

Jajjemen! Ville bara tala om för alla nyfikna där ute som  har varit alldeles till sig av undrande att ( det är därför jag också har 350 kommentarer på varje inlägg och ska få bli programledare) p.s. jag är inte bitter d.s. JO: att mina jeans är tillbaka!!!
Wiihoo , jag är faktiskt glad över detta :) Det visade sig vara så att min bror hade fått med sig dom hem i sin tvättkorg.. , han hade även försökt ta på sig dom .. utan vidare resultat. Men nu är dom i alla fall hemma hos mig och på mina ben! Det är även så att dom ska få åka till branäs över helgen, inte själva dock, för jag ska ju dit med + massa andra goa människor, så vi får nog det trevligt allihop! :D Så detta är det sista ni hör av mig nu, hoppas ni får en bra helg!
Pusssaaaarrr/ Ni vet vem, och hon tar snart till drastiska åtgärder om saker inte förändras...


ny dag, nya möjligheter

okej, mitt senaste inlägg var kanske lite väl depppigt, även om jag nu kanske kände så... men men, alla har vi våra svackor. Jag känner mig i alla fall bättre till mods idag, 'än så länge, det tackar jag för. Även om jag precis råkade trampa i en kattspya,men nejnej, jag tänker inte låta det förstöra denna dag. Det går ju att tvättta bort!
Jag har ett problem, mina jeans är borta, HUR kan ett par jeans försvinna? det är ju inte direkt så att jag tar av mig dom någonstans och går utan... dom borde vara hemma! Varför hittar jag dom inte för? :(
En roligare nyhet är att jag fick melodifestivalskivan igår :D wiiiiie, så nu kan det lyssnas för fullt i bilen!
PÅ torsdag åker jag till Branäs :) även en rolig grej.. aa oj så positivt allt kan vara. Inget jobb på.... ett tag, men jag tror jag överlever.

/Hanna Viktoria Charlotta Svensson

snart möte

Sitter här och slänger in ett sista inlägg så att jag slipper få klagomål. Har egentligen inget att säga men jag har jobbat idag och igår och jag måste säga att det känns så bra så bra. Vill aldrig sluta gå till jobbet!

//Malin

Bläää

Jag bloggar bara för att nu, det en da jag kan säga är att det suger.
Jag har blivit totalt orkeslös, utan det minsta energi och är less på det mesta!
Hell yeah!
Sov 13 timmar i natt, vill lägga mig igen nu. men aa... det funkar ju inte riktigt så.
Hoppas ni har det nice där ute,
/ Vic, fattig trist och deppig.

tafatt!

Lördagen var minsann en händelserik dag. Inte nog med att jag fick granska NK ifrån insidan för första gången men jag fick dessutom en glimt av sveriges största radioprofil och min idol, Karl Henrik Torehammar! Inte konstigt att det tog ett tag innan jag kände igen honom för han hade nämnligen färgat håret i någon konstig grå färg. Helt klart Sveriges nya gayprofil, så massa kärlek till honom ♥


...
Henrik på kvällspasset!


Jag fattar inte hur folk tänker när dom röstar i melodifestivalen. Ja, jag såg och älskade den. Men hur kunde Amy åka ut? Helt sjukt bra låt och den har gått runt nästan hela dagen tror jag. Den var iaf mycket bättre än denna där Ugglas låt!! Shame on you svenska folket!?. Jag satt och tänkte på vilket djur hon liknade. Vet inte om ett grottroll är ett djur man det var det jag kom fram till. Fråga mig inte varför :)


...
Amy "bling bling" Diamond


Nu ska jag leta efter någon låt jag hörde på radion. gick typ "Does he wash up? Never wash up! Does he clean up? No, he never cleans up!" EDIT: Haha, jag hade visst redan låten och hela albumet på datorn. Jag antar att jag ligger lite före ;)

Ciao! /B "Queeretrica" Eriksson

...

Saturdaaaaynightfever

Klockan är nu 10.08 och har laddad färdigt mina batterier. Är såå redo för utgång, sitter dock bara i en t-shirt och med håret i en riktigt riktigt ful anordning men ändå. Hittade en spännande partymapp på den här datorn, alltså med massa go partymusik. Please låt denna känslan hålla sig i alla fall till förfesten. Idag skall vi nämligen ut och fira vår kära sekreterare AK, och vad jag vet så skall hon bli kalasfull! (som vanligt)  
Nu skall jag gå en sväng till gymmet för att träna upp ölhävararmen lite.
Bjööörn ikväll är det du som hänger med, bara så du vet. Jag kommer personligen och hämtar dig på det där kalaset annars.


Vad hände här ?  Varning för känsliga läsare, bilden kan verka stötande !

Ha det fint MAAAAAAAAAAAAALIN

*Host

Jag har fått nån slags hosta , en sån där med slem i och en såndär som gör väldigt ont :S men men , det ska man inte gnälla över, det finns ju värre saker man kan utsättas för!
Idag fyller Olof år :D Grattis!
Den här veckan  har varit en ritktig födelsedagvecka :D Det tycker vi om! Ak, Dennis & Olof! Kalas kalas!
Det blev att käka på thaien på tisdag, fika hemma hos Karin på onsdag och nu smällde jag precis i mig massa god mat med räkor & pasta Hos olof and the family :) Efterrätt väntar, men här kollas det på hockey med stor inlevelse! Funderar på om öronproppar hade varit en bra investering? 
Har inte gjort så mkt så att jag har så mkt roligt att berätta, som Westerdahl sa: Aa jo jag läser er blogg, Björns inlägg är roliga! ... Och Malins, dom brukar jag läsa.
Tack tack Skit i och  läs det här då !!! '

Men dock har jag vunnit yatzy nyss, det tyckte jag var kul så jag säger Grattis! till mig själv!  :D (303p)

aa jag är ju tydligen jättetråkig så jag har inget mre att säga, känner mig lite väck oxå, trött, yr, nedstämd? vad är det för sjukdom man har då? eller är det bara en vanlig arbetslös människa man är med lite inslag av fattigdom, tristess och deprission? // Vix

otta

Godmorgon! Jag kan inte sova fast att jag verkligen är trött. Jag verkar ha kommit in i arbetarnas rutiner nu med att vakna tidigt för att dra till jobbet. Idag börjar jag senare vilket gör att jag inte alls behöver vakna klockan 06. Fruktansvärt onödigt skulle jag vilja säga. Men nu har jag ju så gott om tid på mig att jag antagligen kommer att stressa på slutet i alla fall. Hur som helst nu blev jag på dåligt humör också, det är haken med tidiga morgonar. Medmänniskor får lida.

Ha en bra dag // Malin aka Kishti Tomita.

♥ Skor -09! ♥

Nu har äntligen vårens skor fallit i min ägo och jag har suttit och dreglat framför skärmen hela förmiddagen.Behöver jag säga att den här dagen inte kan bli bättre? Här är några favoriter listade.

......

Fullständigt makalösa Gaultier.

......

Och två bidrag från Gucci. Jaaa, tack! :) *drewl*

Pris? Något varierande, men överlag runt 5-6 tusen. Helt klart värt om man vill sticka ut lite extra i år! :)

Har du inte fått nog så har ezwan mer att erbjuda här!

Ciao!

...

 

20 fucking år!

Då fyller man 20 idag minsann! 
 
Och jag kan meddela att det inte är med enbart positiva tankar det händer. Nu kommer jag bland annat inte kunna åka som under 16 på bussen så länge till, utan dåligt samvete iaf och  Jag kommer inte kunna spela blåst tonåring längre. 
Men å andra sidan har jag väl aldrig lagt någon större vikt vid samvetet och blåst 20 åring är väl inte heller fy skam.

Nu är det iaf Systemet som gäller! Känns som det kommer bli mitt nya "häng". 

I kväll blir det middag på Hamnkrogen med underbara människor! 


Förövrigt så skulle jag rent teoretiskt kunna göra som F i l i p och F r e d r i k här :  http://www.youtube.com/watch?v=4Jb8WS55xAo, varje dag. 
Nu slipper jag dricka 12 st 3.5 or, för att komma upp i "missa stolen-fyllor". Fantastiskt!  

Over and Out/ AK aka 1989-03-03 14.12.


Ny Quiz!

Då var det dags igen!

Förra gången var vinsten en  5an lott till dom som hade svarat rätt.
Ryktet säger att O<3 vann en femma!
Det är ett steg närmare miljonen.

1. Vart ska Anna-Karin och Viktoria inom en snar framtid?
    1. Auschwitz    X. Australien    2. Alperna

2. Hur försörjer sig Björn?
  1. Säljer bakmaskiner    X. Blottar sig   2. Syr kläder

3. Vilken film är det vi alltid ska se, men aldrig lyckas med?
 
   1. "Galna Barn"   X. "Crazy Kids"   2. "Wildchild"

4. Vart är Malins nya "hängställe", där hon umgås med bl.a. Peter Macken?
    
1. Hamnkrogen   X. Sibylla   2. Biblioteket

5. Hur lång tid tog det att äta upp 600 g Chokladdrömmar?
   
1. 28 minuter   X "Ett nafs"   2. 62 minuter


Nu är det bara att smälla in svaren i kommentarsfältet!

Lycka till!   

HALLÅ

vem är det som inte bloggar?
Inte är det jag i alla fall, nu bloggar jag igen :O Inte för att jag överhuvudtaget har något att säga! JAg ville bara skälla lite! FY på er andra!
Idag har jag sökt lite jobb! inte som att jag inte gjort det förr, men varje gång tänker man att den här gången kanske det går!.... Vi får väl se!

Love shine a light, dagens låt, har lyssnat på den om & om igen :D
För övrigt har jag inte gjotr något, herre, när jag vaknade kändes det som att jag blivit överkörd av en traktor eller nåt, helt slutkörd kände jag mig, släääpade mig upp verkligen! 
Så har inte gjjort så mkt .. men rätt gott, kollat på mekodifestvalreprisen :) viktigt!
Nu ska jag gå och ta en dusch för det har jag inte gjort på ett tag!

Ciao// SÅklart Viktoria igen 

RSS 2.0