Ehm, torsdag?

Idag, när jag var ute på diverse ärenden åt min sjuke far så satt jag och funderade på en väldigt viktig sak. Jag satt lyssnade på musik ifrån min mp3 spelare som i sin tur var kopplad till bilens stereo och jag undrade på hur någon som inte kände mig skulle tro att jag var för en person om dom bara lyssnade på min musik. Samtidigt dök, ifrån ingenstans, ordet perspektiv flygande i huvudet. Jag gav en tanke till de mindre lyckligt lottade och de som svälter. Men till skillnad ifrån min teori om musiken så var den väldigt flyktig och jag jobbade istället ihop en lista i huvudet på några album som nog för säkerhetskull borde tas bort. Jag låter nog ganska paranoid och ytlig. Det är kanske inte så långt ifrån saningen som jag tror. Men vem kan sitta med samhetskval när man så öppenhjärtat och vänligt skänkte 10 kronor till dragspels spelande kvinna på torget?

- Lämna bord på returvaruhuset, check!
- Handla blåbärsoppa åt pappa, check!
- Skänka pengar till lokala musikanter och samtidigt råda bot åt en taskig självkänsla, CHECK!

Dessutom drev jag och Malin efter en vansinnigt god chai-latte, en kaka och en vaniljbulle får 45 kronor runt på torget och åtminstone jag besökte för första gången JorD. Och när jag skulle visa Bruno en tröja som suktat över under hela julen på MQ så visade det sig att den var på ½ priset. Min dag var gjord och efter att ha lånat i efterhand ganska dåliga skivor så åkta jag hem medans Malin fick cykla hem på sin stulna cykel.

Ciao!

/BJ

,,,

Nu får Elin sina 15 minuter i rampljuset också. Grattis
! :)

   

Luring

Min kropp var inte alls pigg på att börja jobba kl 07.15  idag, svarade istället med fruktansvärd huvudvärk och frysningar (typ feber). Somnade om och när jag vaknade några timmar senare var jag som född på nytt, inga symptomer. Min kropp spelade mig ett spratt. Har konstigt nog klarat mig relativt bra (hittills) från alla magsjukeslängar som verkar gå nu, tackar Gud för det. Det var senast igår en liten knatte bajsade buljongsoppa. Då var jag glad över att vara den som inte behövde ta tag i skiten om man säger så.

Imorgon är det efterlängtade fredag. Säger som Viktoria, tänker stänga av min telefon. Det känns på något sätt okej att vara ledig på fredagar. Har hittills bara jobbat en enda fredag i hela  d a g i s v i k a r i e k a r r i ä r e n. Så vad händer på dagis på fredagar? Jo förstår ni då lyxar dom till det med varmchoklad och rostatbröd med ägg på. Så drömmen borde ju vara att jobba på fredagar.



Idag skall jag dricka Chai-latte med Björn. Hoppas det är gott.

// Malin


Inte en gång till!

Härmed vägrar jag att bli sjuk nu Igen! jag blev ju faktiskt sjuk i decebmer och har precis friskförklarat mig  aaa då börjar man känna den där jobbiga känslan i kroppen, ont i halsen, ont i huvudet, extremt trött osv... suck.
Men som sagt vägrar jag, så det så! Nu ska jag ju träna osv...
Jobb tis ons tor denna vecka, tveten, solbacken, :) Fina grejer det där!  så fint det nu kan vara att jobba ;) Fick en en dag jobbat med Annelie , alltid lika trevligt det med! :)

PÅ fredag tänker jag inte svara, då ska jag vila lite tänkte jag, + att jag ska umgås med älskade Malin <3 Alldeles för lite som vi sitter och gör ingenting nu för tiden tillsammans, eller gör något alls för den delen! Vi jobbar på tok för mkt ;) Men det känns ju alltid lika gott att man fick några kronor in på kontot... nu har jag kanske råd att göra något denna månaden också + att köpa ett par jeans,  det vill jag göra! :)

Ska klippa mig nu på lördag också,  förslag? en drastisk förändring eller bara kapa dom slitna topparna? 

Puss på er alla!!



<3

Ingen rubrik *fniss*

Idag, trots en mild förkylning så blev jag tagen på sängen av en riktigt trevlig överaskning i form av ett LÖNEKUVEEEERT! Jag vet vad ni tänker. Har han aldrig fått ett lönebesked förrut? Hah! Men har någon av erat någonsin fått ett personligt  signerat kuvert av hela vikarie staffen med glitter i guld och rosa och med massa hjärtan, helt tanklöst placerade över hela brevet? Inte? Nu kanske du inte känner dig så speciell nästa gång du får ditt lönebesked.


CC
- Wooff!


Okej. Så det finns inget glitter, varken i guld eller rosa. Inget glitter eller ens ett hjärtan. Och förrutom enhörningen som jag ritade dit själv så ser det ut som vilket tråk brev som helst. Jag gläds verkligen, verkligen åt ytterst lite. Filosofi på den här nivån är defenitivt något som någon som jobbar och gör sig till inte har tid med en måndag, förmiddag. Förrutom att ha städat mitt rum, kikat klart på Grey's, gjort en majs och purjolök omelett, plingat på pianot och fantiserat om ett liv fyllt av glamour, lyx och av att bo någonstans där människor inte blir förvånade när solen tittar fram så har jag hunnit fundera på vad jag ska lägga mina nyfunna pengar på. Jag har längtat efter en manikyr sedan jag fick en förra gången. Jag har nog bestämt mig...

Caio!

/B

Q

Hur ska man prioritera?

Vet att denna är rätt lång, men läs! Den är kul ;)

HUR SKA MAN PRIORITERA?
 
 
Det sägs att det är  nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!  
 
Man måste också dricka  2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!


 Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte en satt märka det.
 
Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!
 
Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.  
 
Man måste också sova minst 8 timmar per dag och   jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är  trafikstockning när du åker till och från jobbet.

 Enligt statistiken tittar folk påTV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).
  Du måste också hinna med att  träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.
 
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs.läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.
 
Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du  ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.

När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar....

Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!


T.ex.duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det.  
Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka  mail  till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.

Visst är det härligt att vara arbetslös och slippa tänka på denna stressen?? ;D


SATurday

Då var det lördag igen och där satt jag och deppa jag tyckte allting verka meningslöst. Men just då kom jag på att jag hade 1 liter vin i kylskåpet. AHA, ser ut att bli en bra lördag trots allt.
Snubblade förövrigt på mållinjen. Vi förlorade på straffar mot Herrestad och under själva matchen var vi så sjukt bra. Varför gjorde vi inte mål då? Hm ingen som vet.

Jag har jättetråkigt sitter och kollar på tv, försöker ta igen alla dom tv timmar jag missat genom åren. Det är nog några stycken när jag tänker efter. Funderar även på att åka till Varberg nu, har en kompis som är där just nu på en fest. Så varför inte, här lär ju inte Usama bin Laden gå förbi precis. Fy vad jag är bitter. Förlåt alla som måste läsa skiten. Gå ner några inlägg i stället och svara på våran quiz, den är jättesvår och så är den rolig.

Önskar jag hade ett bubbelbadkar nu, då skulle jag dricka vin där. Nu får jag nöja mig med en stol i duschen. Ja, om man nu nödvändigtvis måste sitta ner alltså. Vilket jag inte gör.

Har sagt nog och ni har fått lite konstiga tankar nu.


puss säger inte vem jag är


NASFTD's Styrelsemöte 20/1

Protokoll fört kl. 21.12

Ordföranden öppnar mötet och hälsar alla välkomna.

Föregående protokoll läses upp.

Dagordning:

- Blogg
- Jobb
- Fika och Fysik
- Get
- Malins punkt; *Vad finns utanför fönstret? och *JävlaXXXX!
-
Ordförande
- Engagemang
- Protokoll
- Övrigt; 
      *Quiz
      * Mat i skolan
      * AK

Blogg:

V: 3-4 B R A!
M: 0-1  U S E L T!
B: 1 K A S S T!

Vi finner inga ord!

Björn drar upp "Christian the Lion" till sitt försvar, ännu en gång!
Jag vet inte om vi nångång har sänkt våra krav och accepterat detta som en ursäkt för dåligt uppdaterande eller varför du fortfarande försöker Björn?!  

Vi hoppas innerligt på förbättrning denna veckan, men "man kan ju inte tvinga fram det".
 
Boom-Knäpp-kören gör en välkommen comeback.

Jobb:

M: Kan inte ens räkna alla gånger! 
 Efter en lång stunds funderande och räknande på fingrar kommer Mallan fram till att det är hela tio dagar!

V: 7 dagar om man räknar med hela denna veckan också. Vecka 4 blir Viktorias första 40 timmars arbetsvecka! Imponerade!
 Kan eventuellt ha något stort på gång, men får inte tag på den ansvarige. Kan han undvika hennes samtal? Fortsättning följer förhoppningsvis!  " Att jobba suger!"

B: Noll! Zero! Nada! Svarar helt enkelt inte när dom ringer längre. Trots den splitternya IPhonen som har en utmärkt svarar-funktion.  " Jag tror på karma"


Fika och Fysik:

Liten bättring från föregående månad.
Malin bakade semlor,"köpte brödet, men jag la i grädden och garnerade dom så det räknas som att baka", 4 st. Framgår ej om hon åt upp allihopa.

Björn bakade jättegott franskt bröd.

Viktoria måste återigen minska sitt brödintag. "Min aptit har ökat katastrofalt!"

Malins matintag har minskat brutalt sedan hon flyttade hemifrån, "äter enbart på dagiset nuförtiden".


Get:

Malin har inte gjort någon större ansträning.
AK tar på sig detta.


Malins punkt:

 *Utanför fönstert på Kotten byggs det om för fullt, (vet inte vad eller hur men det är helt oviktigt) bla av en jättesnygg kille, som kikade in på Malin när hon kröp runt på golvet med kapplastavarna i högsta hugg.  

*En ny vikarie på Kotten trycker ner Malin och sänker barnens förtroende för henne. "Inte okej!" (läs med WoW-jocke-dialekten).
Hon är jobbig och fjantig och förstör hela dagen! 


Ordförande:  

Björn missköter sin post. Tar det inte på allvar!
Hrmm, hur löser vi detta?

Ska vi ge Björn en chans till?
Ska viceordförande, Viktoria, ta över?

Vi kommer fram till att vi älskar Björn även om han öppnar mötena nonchalant!

Slutsats:
Björn taggar till lite till nästa veckan och lovar att skärpa sig.


Engagemang:

En del av oss tycker att det är en "nochig" inställning till bloggen och samfundet.

AK aka Vesslan berättar vem hon såg i duschen tidigare på dagen, C.B. "Den colombianska djungeln har återvänt".

Björn har slängt kakan och burken långt åt helvete.


Protokoll:

Ryktet på stan säger att protokollen är rätt roliga trots allt. Fick till och med en guldstjärna häromdagen, slå det  du, Blondinbella!

B: - Det sitter en morakniv i brödrosten.
V: - Det är antennen till radion.
B: - Och vem sa att bönder inte var civiliserade?!

Strecket lever! Malin hade rätt!


Övrigt:

*Quiz: Är uppe på bloggen, än så länge har två stycken svarat. Och ni andra som läser kan lika gärna satsa allt också! Har vi sagt att det är ett eftertraktat pris i bagaget?!  

*Skolmat: Ev 3/2 Spaggethi och köttfärssås på nösnäs. Från halv 11 - kvart i 1. Tanken är att länsa matsalen på knäckebröd.

*AK: Anna-Karin bloggar! Nu är det inte bara protokoll att se framemot! "Ett inlägg när lusten faller på",( om lusten skulle falla på kanske jag inte går och sätter mig vid datorn i det första jag gör, men ni fattar! )

Vi vill hälsa AK välkommen in i Cyberspace-världen! Citat Mallan.
Tackar ödmjukast! Känns bra att vara en igänget, nu fattas bara att jag får kicken!

Björn höjer redan ribban ordentligt och avslutar mötet och tackar för visat intresse utan att någon behöver påminna honom! Med bravur dessutom! VI är imponerade!


Over and out/ AK aka utväxten

Efterlängtade Helg! =)

Den här veckan kan till och med jag känna mig välförtjänt av en helg, jag har jobbat, Och inte bara lite grann, vi snackar en hel 40-timmarsvecka! aa det ni, inte illa! Som vilken arbetare som helst! *Stolt.
Och jag kände att det var fredag idag, det gillar jag! den där goa speciella känsla som bara kan infinna sig en fredag! :) Love , kände tröttheten också efter en hel arbetsvecka så nu är det gott med helg!
Jag har till och med under dennna vecka lärt mig att uppskatta barn tror jag, dom kan faktikst vara helt fantastiska! Det är snarare vissa äldre människor som jag inte förstår mig på, jag har under denna vecka lärt mig hur jag inte ska bli som vuxen, alltid något! Sen har jag också ökat mitt brödintag katastrofalt :S No Good!

Idag blev det pulkaåkning  i (snön?) men är man barn räcker det ju med 0.5mm så... fram med alla pulkor och åka ner för slänten med dom! Ibland saknar jag bara så att vara barn alltså!! Det var härliga tider det!

Men helg är ju oxå en härlig tid så ha en bra helg :)
Pussar / Vic


Och så var det fredag igen...

Och från ingenstans hade snön infunnit sig i det kyrkenorum. Kall, vit, fullständigt avskyvärd snö. Och som vanligt när det är (eller finns spår av) snö, så stannar jag inne och kommer troligen inte lämna huset tills snön smält bort. Så med ett tomt schema framför mig tog jag äntligen på allvar tag i Grey's Anatomy (♥ rennan) igen. Och som vanligt fick jag både skratta och gråta. God bless Grey's!


katt1
Alla vet att katter avskyr regn!

Dessutom fick hade jag i ungefär en ½ minut ett sjukligt begär att påbörja Project Cataway. Men sen slog det mig?! Jag har massor av saker jag måste göra innan allt det roliga kan börja! Jag måste tänka ut ett tema, börja skissa på kläderna (det gör inte sig självt), köpa tyger, ta massa mått på Mimmi Mouiselle. Det var ungefär då hjärn monsunen svepte förbi och tog med sig all min iver, inspiration och kärlek till djurkläder. Jag har lovat mig själv att inte lägga det här på hyllan för evigt och jag hoppas innerligt att jag håller mitt löfte.

Skulle vilja tacka Bruno för en kul kväll igår med haha ;)

Ciao!

Q

rise and shine rise and shine

Då var det morgon igen. Dagarna bara rusar i väg vet inte om det är på gott eller ont. När man jobbar är det ju skönt att tiden går undan men det känns lite onödigt att den rusar fram utan mål. Som på helgerna tillexempel då vill man ju bara frysa tiden. Whatever, jag skall börja jobba halv 10 idag, är lite nervös efter mitt stora misstag med håret. Okej hellre (ehm) ljusbrun med vissa röda inslag än bitchorange. Men jag vet inte. Skall fixa det sen efter jobbet hade jag tänkt. Ååh det är så Malin Gustavsson att göra något så förhastat. Ingen hjärna här inte.

Hade en jättekonstig dröm nu precis innan jag vaknade. Vill inte riktigt gå in på detaljerna. Men jag kan ge er så mycket som att det var en naken man som stod ute på gräsmattan och lös in med sin ficklampa. Man såg dock ingenting som tur var. Men han var liksom naken ändå på något sätt. Sen sprang det runt massa barn också. Vet inte vad den drömmen ville säga.

Nu sprang tiden iväg igen. Dags att blåsa håret. Snyft, it's killing me varje gång jag skall kolla i speglen nu. Vill vara blondiii.

Kramkram Malin


NASFTD-Quiz!

Gör på föjlande vis:

1. Läs igenom hela bloggen, från första inlägget till sista.
2. Anteckna alla viktiga händelser.
3. Börja med fråga 1 och gå igenom anteckningarna efter svaret.
4. Välj rätt alternativ och upprepa sedan på resterande frågor.
5. Skicka dina svar i kommentarsfältet.
6. Vänta, och besök bloggen flitigt, gärna flera gånger varje dag, för att se om just du vann.
 (7. Ta emot ditt pris under jubel och ståt)

Eller

Chansa vilt!

1. Vad hette Malins fisk, som dog under tragiska omständigheter?
 
     1. Simon
     X. Eli
     2. Nemo
 
2. I vilket land var Sekreterarn aka AK på semester? 
 
     1. Marocko
     X. Egypten
     2. Danmark

3. Vad ska Björns hund heta?

     1. Grynet
     X. Britney
     2. Poppie Moore

4. Vad ville Björn och Malin ge till Viktoria i julklapp? 
  
     1. Ett foto föreställande O<3 från kvantum
     X. Ett jobb
     2. Choklad

5. Vem är mest arbetslös i Nasftd? 
 
     1. Biörn
     X. Björn
     2. AK


Skriv svaren i en kommentar, rätt svar + vinnaren kommer att presenteras nångång i  framtiden.

Ett mycket ärofyllt pris väntar vinnaren!


Blaj

Jag borde ha lagt mig nu.. men aa , har man arbetslösa rutiner så har man!
Är dock väldigt trött nu..
Jobbat fr 7.30 till 16, hem och käka, sen blev det lite snowboardåkning i Alebacken med Johansson! Vi skulle planera vår 20 (40) års fest!! så vi slog två flugor i en smäll! Det här kan nog bli bra.....              =)
När jag kom hem hade mina hästar av någon anledning slitit sig från min kära far så det blev ut i skogen och jaga skenande och uppjagande hästar... Jippie!
Nu är  i allafall dom i säkerhet.. så jag kan sova tryggt.
Ska göra det nu, ska ju snart upp och jobba igen! bara 4 dagar kvar... hehe, mkt annorlunda ställe jag är på nu faktikst! Väldigt pedagogiskt.... aa skit samma, orkar inte förklara, så är det iaf! Men dagen idag gick rätt fort så det är bara att hoppas på att morgondagen ska göra detsamma!
Jag hade verkligen inget vettigt alls att skriva ikväll så det här blev ju tråkigt.. :(
Råkade hamna framför tv:n och ett program om vanvårdade hundar.. not nice! :'(
BLÄÄÄ

men aja, god natt gott folk, roligare än så här blir det inte!

Inte alls mig själv......

/Viktoria

Project Cataway

Förra veckan blev en 'week of', och välbehövlig sådan. Tänk om jag hade jobbat hela veckan!? Då hade alldeles säkert min numera kroniska huvudvärk säkert varit än mer påtaglig. Det får mig att känna mig väl till mods. Men säg inte att veckan inte varit full av överaskningar ändå. I onsdags bestämde jag tex att börja sy massa kläder åt mitt chihuahua substitut. Mimmi. Och i torsdags så bestämde jag att lägga det projektet på is. Jag vill liksom inte dränka mig i massa arbete utan att ha en partner vid min sida. Så just nu ligger alltså västvärldens troligtvis roligaste projekt kallat: "Project Cataway" på is tills jag hittat något som delar min vision.

Är du intresserad?

- Du ska älska Chihuahuor.
- Du ska älska mig. 
- Du ska älska hund- och kattkläder.
- Du ska älska Maddam Mimmi Mouiselle.
- Du bör vara arbetlös eftersom det är tidskrävande.
- Du ska vara tålmodig, underlägsen, och snygg eftersom jag kommer att vara din chef.
- Du ska tycka om Hannah Montana.

Är du, eller känner någon som passar in så lämna en kommentar med din e-mail så kontaktar jag dig!

Caio!

/Björn 'Gunn' Eriksson

Q

Fylleinlägg

Efter som det uppdateras SJUKT dåligt på de arbetslösas blogg, (Malin och Björn!) tar jag mig friheten att slänga upp ett inlägg så här hemkommen efter en hård kväll igbg. 

Försökte sova, men det snurrar alldelles för mycket än, och eftersom jag är vuxen med jobb och allt spyr ju jag inte så ofta längre, då tänkte jag, det är bättre att fördriva lite tid här!

Och en sak funderade jag på på bryggeriet idag, säg att du skulle vara en transfestit ( hur fan stavas det egentligen? har funderat flera minuter nu, men det ser ju inte riktigt rätt ut ), vilken toalett går du på? Som en kille utklädd till tjej, kan man ju tycka att damtoan vore mest rimligt, men att hala fram dasen där känns väl lite grovt kanske?

Om det finns nån transa där kan ni väl slänga upp en kommentar. Och annars kan ni ju funderat på detta! Det kommer jag göra, tveksamt om jag kommer få nån sömn alls... 

 

Over and oyt / AK aka groggludret

I brist på mötesprotokoll

Så skriver jag *Viktoria igen, jag verkar vara den flitiga här ;)
Mötet uteblev ju igår :(  så tyvärr, håll till godo gott folk, jag har faktikst fått höra at vissa tycker det är det roligaste att läsa ;)

idag blev det i alla fall jobb! Och ja, ritkigt trivsamt var det också, jobbade i tveten idag, och får nog ta och säga att det är mitt absluta favoritställe! :) Av de ställen jag varit på då..
Barnen är så snälla och mysiga, och det är en härlig stämning, det kan väl Annelie intyga ;)
Fick nämligen jobbat med henne idag, en gammal bekant kan man väl säga och även detta var väldigt trevligt :)
Hon kan även intyga att jag faktikst jobbat om nu av någon anledning inte skulle tro att jag gjort det!

Så aa, nöjd med dagen, sitter nu hos Olof när han försöker lära sig spela gittar, kanske ska ägna min uppmuntran åt honom lite, ha en bra kväll allihopa!

Pussar/ Vic

Grååååått

A, idag trodde man ju i princip att det var natten fastän att det var morgon.. det var ju så mörkt! det är det fortfarande =/
Muntert värre...
Inget jobb denna dag heller, dom har slutat ringa mig, jag vet inte om jag är tacksam eller lite snopen.. Idag hade jag bestämt mig för att inte svara i vilket fall, ska nämligen till stora staden sen, det blir lite shopping, inte för mig dock eftersom min ekonomi inte tilåter det men jag får vara stöd åt Olof istället, sedan blir det i alla fall bio, "Australia" ska ses :) Något som i alla fall jag ser fram emot ;)

Annars ligger det något lite sorgligt över denna dagen, hörde att Eli har dött, Malins fiska alltså som jag gav till henne i hopp och förtroende för att den skulle få ett bra liv...
Jag sa igår kväll när jag var där att han såg lite hängig ut, det var han nog också minst sagt, döende till och med! :'(
Stackare, ingen som såg det eller ingrep... usch jag bli faktikst jätteledsen...
jaja, nu ska det snart mockas

och sen ska jag göra det där telefonsamtalet..... :S wish me luck!

// Viktoria

Nasftd's Styrelsemöte 6/1

Protokoll fört den 6 januari 2009 kl 21.13

Närvarande:
Malin, Björn, Viktoria och Anna-Karin

Ordförande öppnar mötet, väldigt nochalant, vilket påpekas av Viktoria: "Du är en dålig Ordförande! Du har en enda uppgift och inte ens den klarar du av!"

Efter en liten stund lägger sig konflikten och Björn hälsar alla hjärtligt välkomna!

Vi börjar med att diskutera B's framtida yrkesbana. Eventuellt MakeUp-artist eller Manikyrist. Han slänger ett öga på Vickans händer och konstaterar  att hon har "adelshänder", precis som hennes förfäder. Medans Björns förfäder var slavar och tjänade V.


Dagordning:
- Blogg
- Jobb
- Fika och Fysik
- Blodgivning
- Get

"Kan vi inte börja med pilkastning?!"  En seriös fråga från Malin, helt från ingenstans.

- 2009
- Biosöndag!
- Drömpunkt
- Björns punkt
- Övrigt

"Jag har nog ett litet magsår som gnager..."
"Ja, eller så är det bara maskarna som gnager"

AK: - Jag kan inte öppna munnen mer än så här!
M: Det är bra! Håll den du stängd...


Blogg: Uppdatering

Malin: 1 (eller föresten säg två) Okej, 2.
Björn: 1
Vickan: 4

Usel uppdatering under helgerna! Det är käpprätt åt helvete!

Vi ber om ursäkt, från botten av våra hjärtan
 
Det har varit mycket att göra, många filmer på TV...

Design
Vi ger upp alla designer-drömmar. Ingen idé! Vi är helt enkelt tappade.


Jobb:

V: Har jobbat asmycket! Över en arbetsvecka! 6-7 dagar under december.
"Det var jäkligt jobbigt dom dagarna när jag var där."
Dessutom passat två hundar. Tjänade 1600 kr! Oskattat!

B: 5 dagar. Jättemycket i början sedan, ingenting!
"Känner mig skitskyldig!"

Björns morfar hade fyllt 100 år i måndags. Vi ägnar tanke åt honom.

M: Har hamnat på guldställena! V: - Det är barn vi pratar om, det finns inga guldställen!
7 dagar, Nej, nej, nej! Närmare 8!

Fika och fysik:

Det har varit jul.
" 1-2 gånger om dagen, men jag har fikat oväntat lite..." Jasså, Malin? Hur mycket hade du tänkt att fika?

Mycket julmust!

Viktoria har inte tränat alls. Den har stått still.

Malin har spelat isenta. Stog i mål och ledde sitt lag till seger! Med målskillnade 33-5!

Blodgivning:

På torsdag, kl 5. Malin och Björn. Fast Björn glömde boka tid, så det är endast Malin som gör en god gärning och bättrar på sin karma ytterligare! 

Get:  

Malin har letat men hittar ingen sida. Alla som fanns är borttagna!

Men efter en utdragen hetsig åsiktsframförning, kommer vi fram till att det är nog bäst att M kollar en gång till. 

 2009:

"Nytt år, nya möjligheter dock inga nya jobbmöjligheter". 
  Ryktet säger att krisen blir värre än nånsin och det känns som risken är större att jag får joina Nasftd som en av de arbetslösa före någon annan lyckas nysta fram en anställning. 

Men vi lämnar framtiden åt ödet och riktar in oss på dom fantastiska drömmarna som Böna bjuder på dagen till ära.


BioSöndag:

Flyttad träning för Mallan, så biosöndagarna kommer att bli Ultimata i framtiden, utan att vi behöver sprinta från "Willys hemma" till Bergakungen.

Men denna söndagen lutar det åt en rulle i M's nya lägenhet! Eventuellt Wild-nånting.


Drömpunkt:

Natten till söndag drömmer Viktoria att hon vikariejobbar, telefonen ringer och hon kastar sig över den som ett lejon! Svarar Stora.... höga...förskola... Tveksamt och osäkert.
Damen i andra luren hör inte och ber V att upprepa.
Lyckas stamma fram nånting som inte alls låter som "Stora Höga förskola, Viktoria".
Får en rejäl utskällning av Telefon-tanten och en RiktigFröken som har hört allting.
Drömmen slutar med en avskedan från allt som har med Vikarielistan att göra!

Vaknar än en gång med en känsla av oduglighet. Värdelösa Viktoria!

Malin drömde att hon var ute och gungade med sitt favoritbarn, en RiktigFröken säger åt henne att sluta med det där.
Hon slutar, leker istället med alla barnen. RF säger åt henne att inte vara i närheten av något barn. Malin trotsar den RiktigaFröken och fortsätter att leka Gazakriget eller vad man leker nuförtiden,  och alla barn börjar spyblod!

Malin kände sig inte heller väl till mods när hon vaknade.

Björn drömde att han hade lånat KillBill-filmerna av en granne, vars mamma kommer in och skriker. Sen var det någonting med Farfar, hummrar, katter.

Förlåt Björn men du har alldeles för fantasifulla drömmar för att de ska gå att skriva ner dom...


Björns punkt: Emelie

Körde hem Emelie med kompis från GG's på juldagen, dom bestämde att dom skulle ses på söndag, men Björn blev tvungen att ställa in. Nu får B inte tag på E. Tycker att detta är lite skumt! 

Kan  det ha något att göra med nån överklass-backe

Ordföraren avslutar mötet, två gånger, en gång nochigt, men skärper sedan till sig och klingar till och med i glaset och tackar för visat intresse! 


Over and out/ AK aka Aykey


Nu är veckans plikter avklarade för min del, det är lördag, jag är nyduschad, jag har hittat tre (!) flaskor med polka-shots, (dock var alkoholen man skulle fylla på med slut, så det blir till att knapra polkagrisarna istället) men två, tre snusdosor på det så är kvällen ordnad!


? ? ?

Dom senaste dagarna har inte varit ett dugg roliga :S
Bara för att julen deprimerande nog tog slut så började alla ta sig tillbaka till sina arbeten, men inte jag , jag har ju inget jobb, och aldrig förr har detta känts så skit.
Jag vill verklgen inte vikariera på dagis, det är inget jag trivs med... Och någon annan verkar inte vilja ha mig!  Nu ångrar jag att jag inte sökte in på någon kurs i höstas så att jag kunnat läsa något nu, aldrig förr har jag saknat skolan så mkt :(
Saaaakna! nästan tom en läxa saknar jag, så att man känner att man fårr gjort något!

Fick ett tips att göra en "att göra lista" , den slutade så här:

Jag vill...:

* Ha ett jobb, helst ett där jag trivs, men allt får nästan duga
* Veta vad jag vill bli när jag blir stor, Socinom/Journalist ... eller ngt annat?
*Veta när jag vill börja plugga
* RESA
* Veta vart, när, hur jag vill resa
* Ta tag i massa saker så att jag känner att jag gör något
* Veta vad det är jag ska ta tag i...

Vad mycket klokare jag blev..

Men idag fick jag nästan upp ett litet hopp kanske, var med Sofia på stan idag, hon jobbar på manpower där hon gör uppdrag för dom, hon trodde att dom säkert skulle behöva folk så hon släpade dit mig till deras kontor, jag hann knappt förbereda mig! Och jag som hatar sånt!!! men där stövlade jag in och fick prata lite, jag fick ett telefonnummer av en kille, jag å han skulle träffas å snacka en dag nästa vecka, så kanske vi kunde lösa det sa han,..... Kanske, Hoppas! :)

Och nu vill jag ut & festa, inte ens en fest hittar man, och pengarna till en utgång finns inte, tjoho, när man inte ens klarar det känns det....inte bra.

// En något bitter Viktoria


Quiz

Hallihallådär ! Ursäkta att jag skriver här men jag tycker vi skall göra ett litet quiz till våra kära läsare.
Så pass på nu, läs igenom alla inlägg så ni har kollen ;)




// MÖÖÖÖL !

Järntabletter

Nu har jag genomfört det. Jag har lämnat blod för första gången och jag känner mig faktiskt väldigt stolt att kunna hjälpa. Det är väldigt enkelt och tar ca 10 minuter. Något alla borde göra minst en gång innan man dör.
Blen dock lite rädd när jag såg nålen som skulle in i min arm, men det visade jag såklart inte. Tur att Björn var med mig där och drog så lättsamma skämt om järntabletter. Haha stort t a c k !
Fick massa saker också som tack för hjälpen. En handduk, en t-shirt, en bok, en isskrapa och en brosch (en bloddroppe). Tjusigt värre !

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna här. Vet inte om det beror på min förlust utav 4.5 dl blod eller om det är dagen på jobbet, ute i snön och byggandet utav snögubbar som sätter sina spår. Skönt att det är fredag i morgon i alla fall. Jag slutar halv 2 så jag skall nog palla.



// Mallan the giver !

Nu händer det igen!!!

Det har gått nästan exakt en månad sedan jag hade min iphone hysteri och redan idag kan jag medela att den har ersatts av...


CC


Chihuahuor!!!

Jag vill ta med den på små promenader i en regnbågsfärjad liten väska. Ta med den på bussen till stan och köpa tonvis med små söta, exklusiva outfits (Säsongs betonat såklart. Vad trodde du?). Jag skämma bort den med ett eget litet rum under min säng där möblerna kostar mer än i mitt.  Jag vill döpa den till Poppie Moore och älska ihjäl den! (Jaa, inte bokstavligt talat förstår du väll...)

cc1


Jag har visserligen inte frågat. Men jag kan tänka mig att mina föräldrar inte delar mitt chihuahua intresse. Så frågan är: Skulle det gå att hålla min lilla Poppie gömd utan att dom får reda på något? Och jag om jag ska jobba en dag så tar jag bara med Poppie. Barn älskar djur! Ge gärna råd på hur man bäst gömmer en 2 kgs kärleksmuffin.

Chaio!

/Björn

...

Det är över nu

Stress stress stress....... Och så bara Poff! Alla förberedelser, allt planerande, och sen vips så var man snart 5 dagar in på 2009, tycker det är lika jobbigt varje gång, och jag vet inte varför, separationsångest?
Rädlsan för att lämna något,...
A jag vet inte ritkigt, men det lyckas alltid infinna sig en något nedstämd känsla hos mig vid denna tidpunkt på året i alla fall... Julafton har kommit och försvunnit, sen Nyår också! då blir det liksom bara för mycket! =/
Men det går ju inte att bromsa tiden, bara att gilla läget.

Har en jobbig känsla av att livet måste tas tag i också, kan inte bara "vara"  så här längre.... vill resa.. vill iväg. Vill se något annat... Mmm mer sånt 2009 taack!

Idag var en dag som försvann.... :S


men härligt att det finns likasinnade ;)

Sms - konversation

- Gör du idag då?
- Föröker överleva...
- Från vadå?
- Jag är deprimerad!

smsar med nästa person...

- Nej, jag gör inte så mkt, julia är här...själv?
- nej, jag gör inte mkt alls, är allmänt seg & depp...

Får väl skylla på att det var söndag eller nåt! det hänger i luften!

Säger bara ojojoj, vissa människor kan då hetsa upp sig, och vet ni? Sånt skrämmer mig :S

NAtti / Vic


Då försöker vi igen!

Nu har jag efter flera dagar faktiskt lyckats med fenomenet att dra mig ur tv-soffan, och bort ifrån den fullständigt, MAKALÖSA lilla drama bubblan runt Seattle Grace för en liten, liten stund. Min blogg uppdatering över jul och nyår? Lite sådär enligt dom flesta. Men vilka har tid att glida på the world wide webb i julruschen? Eller under mellandagsrean? Inte jag åtminstone! :)

Jag har försökt intala mig själv att jag har varit upptagen med att städa undan efter två storhelger men i själva verket ser mitt rum ut som någon i en väldig iver rusat därifrån och lämnat precis ALLT som man får och förtär under julen. Överallt ligger små knäckpapper och julmust flaskor som jag sparkat omkull vid flertal tillfällen vid tidiga toalett besök. Dom ligger nämnligen perfekt strategiskt utplacerade bara några decimeter ifrån sängkanten. Och i kampen 'tår vs glas' står den fånigt leende nygårda tomten fortfarande som segrare.

Jag märkte först idag hur mycket jag saknade vardagen, nu får det vara nog med gröt, skinka och köttbullar (julmusten får såklart gärna stanna kvar ett tag till). Och nu när julen är slut och min planerade present till Viktoria uteblev så kan jag berätta att bilden av O-♥ på kvantum helt enkelt satt fast för hårt :*( ...

Nu är den onda cirkeln bruten och jag kan inte vänta tills nästa gång vi träffas! :)

/Björn "Fabulicious" Eriksson!

...


RSS 2.0